• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka super pomysł z bielizną:) też muszę pobiegać i kupić coś nowego:)

Ja ostatnio znalazłam taką świetną w triumphie i musiałam ją kupić a kupiłam właśnie a tą myślą o dzisiejszym wieczorze :)
Jeżynka warto czasami pochodzić i kupić coś sexi.Na mężczyzn działa to bardzo:))

Oj działa działa:-p mój K. uwielbia gdy ubiorę coś takiego;-) Muszę więc poszukać coś nowego:-D ehh jak żałuję trochę, że przychodzą goście wieczorem, chętnie bym spędziła wieczór we dwoje:sorry2:

Kinga, ja co chwilę coś robię i tak doglądam:tak: Zazdroszczę wieczorku we dwoje z mężem;-) U mnie jak pisałam będą goście:sorry2:

Cześć kochane:-)

Co tam u Was? Doszła jakaś fasolinka w ciągu trzech dni?

Pozdrawiam serdecznie. Buuuuźka

goście też fajna sprawa! ;-) zawsze można szybki numerek sobie zrobić przed ich przybyciem;) takie spontany są najlepsze! :) nawet z dziewczynami ostatnio tu o tym pisałyśmy.
No my z mężem na pewno i ten wieczór wykorzystamy sobie fajnie ;>

Narazie!
znikam już..

Też lubię spontany :-p. No zobaczymy jak się wyrobimy:-p Gości bardzo lubię, tylko mój K. był cały dzień w pracy i mi tęskno, a jak przyjdzie to i goście przyjdą:-p
Kinga miłego wieczorku więc;-)
ewcia no nie ma fasolki na razie, czekamy:tak:

mama a pamiętasz ten wózek co mi wysłałaś mam go na sklepie fajny ale sztywne ma zawieszenie to na dzióry sie nie nadaje raczej :( ten vector air z espiro
Podnoszenie w gondoli jest dość ważne, bo dziecko szybko chce oglądać świat i te bardziej ciekawskie się wkurzają jak muszą leżeć i oglądać niebo i wtedy babeczki szybko przechodzą na spacerówki. Moim zdaniem teraz bym szukała gondoli z oparciem tak żebym mogla z niej wmiare dlugo korzystac. No i broń Boże żadne oparcia na paski.
yyyy nie umiem usunąć posta, żeby nie był jeden pod drugim :(

A ja mam Magic4 Espiro i ma zajefajne zawieszenie :tak: Super się prowadzi :tak: Ma oparcie na paski i zapinkę sztywną - bardzo łatwa obsługa jedną ręką :-) Ogólnie drygi też chce żeby miał podnoszenie na paski jak ten - można dokładnie i wygodnie regulować :tak: A po za tym oglądałam sobie na żywo Vector4Lite i bardzo mi się podoba :tak: To mój wózek, ale pewnie jeszcze zmienię zdanie :-p
Maryla - a o jakim wózku później pisałaś bo nie znalazłam nazwy?
Lorelain - ale ja łączę jak coś - a robisz edytuj post :-)
Kinga - do mnie z kijem nie podchodzić - alergia się rozwija kwitnąco jak wiosna a ja wyglądam i czuję się jak trup na chorobowym :-( Jeśli jest fasolka to szczerze jej współczuję :sorry:

moje drogie poczytam o Waszych debatach jak wrocimy z ogniska bo wlasnie wychodzimy:tak::tak:;-) sciskam Was wszystkie i do napisania:-)
SOL- jak tam temperatura rano????
mama - nie wiem - zaspałam :-p

ja też jestem za chicco , dla mnie super , ma wszystko , i ja mam mniejsce na niego już gotowe hihi :-D:-D

a co do testu to jakoś się boję pozbawiać nadziej , bo jak się teraz już nie udało to koniec ze starankami bo szlagggg mnie trafi .
Będzie dobrze - ja jutro chyba nie wytrzymam bo mnie muli niemiłosiernie :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry