tygryskowa
Fanka BB :)
agnieszka super pomysł z bielizną
też muszę pobiegać i kupić coś nowego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
agnieszka super pomysł z bieliznąteż muszę pobiegać i kupić coś nowego
![]()
mój K. uwielbia gdy ubiorę coś takiego;-) Muszę więc poszukać coś nowego
ehh jak żałuję trochę, że przychodzą goście wieczorem, chętnie bym spędziła wieczór we dwoje

Zazdroszczę wieczorku we dwoje z mężem;-) U mnie jak pisałam będą goście
. No zobaczymy jak się wyrobimy
Gości bardzo lubię, tylko mój K. był cały dzień w pracy i mi tęskno, a jak przyjdzie to i goście przyjdą

mama a pamiętasz ten wózek co mi wysłałaś mam go na sklepie fajny ale sztywne ma zawieszenie to na dzióry sie nie nadaje raczejten vector air z espiro
Podnoszenie w gondoli jest dość ważne, bo dziecko szybko chce oglądać świat i te bardziej ciekawskie się wkurzają jak muszą leżeć i oglądać niebo i wtedy babeczki szybko przechodzą na spacerówki. Moim zdaniem teraz bym szukała gondoli z oparciem tak żebym mogla z niej wmiare dlugo korzystac. No i broń Boże żadne oparcia na paski.
yyyy nie umiem usunąć posta, żeby nie był jeden pod drugim![]()
Super się prowadzi
Ma oparcie na paski i zapinkę sztywną - bardzo łatwa obsługa jedną ręką :-) Ogólnie drygi też chce żeby miał podnoszenie na paski jak ten - można dokładnie i wygodnie regulować
A po za tym oglądałam sobie na żywo Vector4Lite i bardzo mi się podoba
To mój wózek, ale pewnie jeszcze zmienię zdanie 

mama - nie wiem - zaspałammoje drogie poczytam o Waszych debatach jak wrocimy z ogniska bo wlasnie wychodzimy;-) sciskam Was wszystkie i do napisania:-)
SOL- jak tam temperatura rano????

Będzie dobrze - ja jutro chyba nie wytrzymam bo mnie muli niemiłosiernie :-(ja też jestem za chicco , dla mnie super , ma wszystko , i ja mam mniejsce na niego już gotowe hihi
a co do testu to jakoś się boję pozbawiać nadziej , bo jak się teraz już nie udało to koniec ze starankami bo szlagggg mnie trafi .