• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja za kotami nie przepadam,ale taka bezduszność doprowadza mnie do szału:angry::wściekła/y:.i to nie jest juz pierwszy raz,mówię im,żeby sterylizację zrobili,albo dali zastrzyki,ale szkoda im kasy:baffled::angry::wściekła/y:.a mało jej nie mają naprawdę...ehh szkoda gadać
zapmarta ja nie mam warunków,żeby tą kotkę i 4 małe zabrać:no:

wisienka o matko,a ja myslałam,że po tabsach @ musi być i koniec kropka.zreszta zawsze miałam przez lata brania.moze po zabiegu tak to jest...

reklama
hej agnieszka:tak:.na winko chętnie wpadnę:tak:

kurcze,u mnie @ ani widu ani słychu:-(.w środę wzięłam tą ostanią cholerną tabl anty i juz powinnam dostać,no najpóżniej jutro,a ja nic nie czuję:no:.to możliwe,żebym po tabsach @ nie dostała???
...a to zapraszam:))
Dziwne że po wzięciu ostatniej tabletki @ jeszcze się nie pojawiła,może na dniach nadejdzie a jak nie to skonsultuj się z lekarzem koniecznie :tak:

agusia też zrobiłam konto na facebooku ale takie bez starań
Wiesieńka to prześlij mi na priwa jakieś dane to Cię znajdę.
Moje konto jest na razie łyse także spokojnie :-D

zapmarta napisałam całego posta i wywaliło mi neta:-) Przykro mi z powodu tescia.Moja babcia 6 lat temu miala amputowaną nogę nad kolanem z powodu miażdzycy, ten zabieg uratował jej zycie. Wy na pewno w czerwcu będziecie mieć cieplej:-)Ja też chyba miałam szybciej owulkę:rofl2:A w ogole to jakaś dziwna była, jesli była. Teraz od trzech dni nie mam apetytu. Najpierw żarłam jak szalona a teraz na nic nie mam ochoty:rofl2:
aga już masz na prw

Ostatnia edycja:
bibinka, ja myślałam o tym, że możnaby było znaleźć dla nich dom, tylko kwestia czasu. Ja tak robiłam i zawsze coś się zorganizowało. No ale ja wariatka jestem i walczę do upadłego o koty...

wisieńka, ja wyraźnie miałam ból owulacyjny wcześniej..., zobaczymy co to będzie.
miałam zmienić suwaczek i wyskakuje mi invalid file. Miałyście tak, co w te sytuacji zrobić ??? Przecież dobrze wstawiałam...

agnieszka jak nie dostanę @ do wt,to idę do lekarza.jeśli mi powie,że to normalne i nawet mnie nie zbada,jak to ostatni było po zabiegu ,to chyba mu wywalę:angry:

zapmarta,mam nadzieję,ze teść będzie miał się coraz lepiej,chociaż cukrzyca to bardzo podstępna choroba...a co do pogody,to może w czerwcu będzie lepsza,bo teraz to jakaś masakra:angry:.z tymi suwaczkami,to ciągle komuś się psują:baffled:.

zapmarta ja mam tak ciagle nie mogę wstawić żadnego suwaka, Pisałam do adminów i nic to nie zmieniło. Teraz suwaki wstawia mi Sol, i dzieki jej za to. Nie wiem o co biega.
Ból tez miałam ale sluz jakis nie płodny.

dokładnie. Na szczęście tam mieszka brat cioteczny Karolka i nie musiałabym płacić za kwatery, ale poczekam na ładniejszą pogodę. Dziś słyszałam, że maj ma być pochmurny z opadami, czerwiec ładny, a lipiec i sierpień w kratkę.
A teść nie dba o siebie i takie skutki. Na razie usunęli mu martwicę i czekają czy noga będzie pracować.

wisieńka ostatnio wstawiałam ten z owulką i było cacy. Teraz nie mogę. Jutro pomyślę, a jak nie dam rady poproszę sol :)))

dobranoc wszystkim. Filemon już mruczy i czeka aż się położę.

Ostatnia edycja:
zapmarta dobrej nocki:tak:.fajnie,że masz możliwość wyjazdu nad morze w dowolnym terminie:tak:coś to lato nie zapowiada się najlepiej:baffled:

ja tez zmykam...kolorowych i owocnych:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry