• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Odpukac dzisiaj było bez marudzenia. Zuzia lubi dlugie spacerki w wózeczku- śpi ładnie, aż miło popatrzeć. Teraz co prawda od dluższego czasu marudzi, ale już wykąpana, poje troche i mam nadzieję, że przestanie :)

a te cudeńka to moja wielka tajemnica... może Wam kiedyś powiem :) co tam porabiają Twoje chłopaki??

reklama
To cudownie, że Zuzinek lubi spacerować, pogoda dopisuje, w sam raz wychodzić, ciała i ducha hartować :)))
A u mnie tak: Maniek się cofa w rozwoju :eek: zamienił klocki na grzechotki, a Borysek tuli swojego pomarańczowego kotka :zawstydzona/y:

A u nas był wypadek i dlatego zniknęłyśmy - Ola chciała się napić kawy, którą mama chciała wypić z Made... i się biedactwo poparzyło moje :sorry2:

Uspane Małe moje:)) TYle że i ja padam... jak na złość aparat mi padł i to chyba konkretnie... wstawiam Wikuśkę z telefonu ale najlepsze to to nie jest.... mam nadzieję ze naprawimy ustrojstwo i wstawię porządnie....

MADE jak tam odcycowania i odpieluchowanie?? Bo wiesz ja chciałam powiedzieć że moja niebutelkowa panna wypiła dziś 60 kaszki z butli!!! Zwykle je o 19 kaszę ale dziś nie dostała i jak już była w piżamie to pomyślałam że może jednak by jej dac i do butli zrobiłam. I ponieważ ona lubi kasze i wogóle to pora kolacji była to wypiła pięknie:) Borysek jada kasze> albo cokolwiek co można mu dac do butli żeby sie przekonał? Bo może tak by pomogło...

Wiki:)

ja chciałam tylko tak wieczornie powiedzieć że udały nam się forumowe dzieci;))) i Oleńka i Maniek i Borysek i Wikusia-tylko ich fotki dziś dojrzałam ale reszta maluszków i tak jest piękna;)))

ale Wikusia dziwnie bez tych anielskich loczków wygląda....ale racja tak wygodniej no i nie tak gorąco w upalne dni;)) śliczna dziewczynka!

pozdrawiam resztę babeczek, kolorowych i do zobaczenia;)

Cześć:)
Moje małe dziś spało jak wychodziłam:szok: szkoda że w weekendy tak nie umie...

Przeczytałam wczoraj wszystko ale oczywiście juz nie wiem co i komu poodpisywać:(((

początek tyg w pracy jakiś taki stresujący:(( w środe składam projekt i chyba sie denerwuję... do tego na biurku czekało na mnie sprawdzone językowo takie coś - opis dotychczas zrealizowanych projektów. Dużo czerwonego ale dobrze mi tak bo do tego asie nie przyłożyłam... ale mimo wszystko nie lubię jak się mnie poprawia:baffled:

Miłego dnia:)

reklama
Artykuł o mnie!
Matka Polka jest wkurzona

I dzień dobry wszystkim!

U mnie taki hardcorowy temat na tapecie, że nie wiem czy się odzywać czy lepiej trzymać buźkę zamkniętą.....:baffled::baffled::baffled:

I jeszcze coś odnośnie smsów - chyba troszkę przystopuję - mam 1000 smsów w pakiecie - sądziłam, że nie jestem w stanie tego wyczerpać. Jestem w w stanie :baffled: Przekroczyłam o 10 zł :baffled: To do tych, z którymi rozmawiam smsami - będzie ciut ciszej w tym miesiącu....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry