• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made jest...hmmm...nijako...ale czego się spodziewać.
Gratulacje tych herbatek z butli, będzie lepiej!

Dopiero wlazłam z pracy...miałam latania na cały dzień. W międzyczasie o ginka zahaczyłam, wzięłam recepty na 2 miesiące, zamówiłam buty sobie, zakupy i idę robić kolację.

Kocurku ja w tym wszystkim dopiero doczytałam...biedna Ola, no i Ty biedna...pewnie wystraszyłaś się... :(((( Współczuję
A może Bilona na szkolenie wyślij? Z synem np :)

Rureczko...Wasza córka jest cudowna, śliczna i mega śliczna! Kopia tatusia:))):tak: Warto było czekać, co? :)
Ja to się chyba nie doczekam:zawstydzona/y::-(

Co jeszcze miałam...zapomniałam...za dużo na głowie:(

reklama
Karola doczekasz się, doczekasz... podobno po tabletkach łatwiej zajść, z tego co pamiętam Mamita tak synka właśnie ma :)

Just pięknie wyglądasz, a Remik w muszce- REWELACJA!

Kocie no jak to? w tej pięknej czapce ze zdjęcia??:eek: w takim razie nawet nie próbuję- skupię się na Szanownym Made, a Bilona ukradnę i po kłopocie:-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję, dziękuję :tak:
Made dżentelmen Remigiusz miał jeszcze marynarkę szarą :-p:-)

Rureczko stopy Zuzinkowe mnie rozłożyły na łopatki :sorry2: cudo, całować, całować, całować!!!! :-)

yyy Monia! Ale Wikusi odrosną te piękne loczki????? :sorry2:

rureczka - mój Szanowny nie wybrzydza, każdą parę rurek w ciemno bierze :-))))))))

Boogi - no taki przystojniak, że nie mam pytań

KUOTEK - to Bilon takie znaki zostawia? Oj to ja bym go na dwór wystawiła za karę i to na calutką noc :szok: niech się poprawi jak taki niegrzeczny :sorry2:
A która ćapećka nie taka? Pierwsza czy druga?
Już wiem, już wiem....to ta sama ćapećka :-p i co Łon od niej chce? :eek:

MADE to ta siama ćapećka hehe :-p
Bilon wystawiony szczeka godzinami :dry:

Nu kukartka też mi nie leży, ale ją można zdemontować przecie, a poza tym czapa fajna... :sorry2:

Wszystko mu nie ten teges - aż mu zapowiedziałam, że nie ma gustu i kropka!

Ostatnia edycja:
:no: no ja bym ani chwili tego Bilona Kocie w domu nie trzymała! :wściekła/y: kto to słyszał, żeby takie małe rączki taki potwór kaleczył :baffled:

Made :-D mam Ci ja takiego gentelmana, to trzeba lansować :-D wszystkie ciekawskie baby zagadywały go przed kościołem :-D:-D:-D:-D

reklama
Ej tam....kukardka, kukardka....ćapećka odjechana jak sama Oleńka :-)))) Piękna taka......Ona mi się tak podobuje, że ja się chyba do tego Wrocka z Borisem przeprowadzę coby Ją pilnować i chłopaczorów obcych odstraszać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry