reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jej....UROCZA CALINECZKA z tej Zuzi :rolleyes2:

Lilu - mój Szanowny tak potraktował szlachetną czaszkę Borisa :eek:
Wygląda jak mały szlachcic w tych falbanach okalających jego zacne skronie :-D))))

A w ogóle to muszę się z Wami podzielić niebywałym SUKCESEM Borisa :-D
ZACZĄŁ PIĆ Z BUTELKI ZE SMOCZKIEM :-p już dwie setki obalił herbatki :)))))))))))))))))

Aha Rureczko - odnośnie mamy dobrze rozumiem! Uszy zatykaj! Niestety to dopiero początek :-(

Made falbanka TU! Falbanka TAM! Wesoło NAM! Gdy Borys w falbance śpi - wesoło mi!

PACZE jeszcze raz wyżej i zjadłabym tę rozkoszną stópkę!

Dziękuję w imieniu córy, która Wasze zachwyty uczciła wielką koopą! teraz dopiero rozumiem co miałyście kiedyś na myśli o kupach pisząc:-D

Made gratulacje do Borisa! zuch chłop!

Lili oj więcej takich sytuacji mogłabym przytoczyć niestety, ale co poradzić? trzeba ścierpieć!

Zuzia :) cudeńko jaka malutka... śliczna :)

lil
ja tez miała z księżmi przejścia różne, ale ja z tych co to potrafią odpowiedzieć i to dosadnie... jeszcze przed slubem jak mnie jeden zaczął karcić przy spowiedzi to tak go pojechałam, że cały zczerwienial ze złościa a ja sama sobie odpukałam (co by ludzi w kolejce do konfesjonału nie gorszyć) i zwyczajnie wyszłam, na pożegnanie odpowiedziałam mu, że do spowiedzi przychodze po to by spotkać Jezusa milosiernego a nie przemądrzałego, wrednego i oceniajacego człowieka, który być może jest gorszym grzesznikiem ode mnie!!! wiec rozumiem :)

Maran zazdroszczę odwagi! SUPER!!! To rozumiem! :tak::tak:

Made dopiero doczytałam co Ty u góry dopisałaś!!!!!!!!!! GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ się cieszę! To teraz przyjeżdżasz Martynkę szkolić???? :-p

Lilu - powiem Ci, że dla takich dzieci cyckowych jak nasze, i tylko i wyłącznie cyckowych, kluczem do sukcesu jest.................
BUTELKA!!! :tak: Koniecznie musi być kauczukowy smoczek, bo silikonowe są zbyt twarde, oczywiście kształt też ma być odpowiedni, a najlepiej identyczny z cyckiem :-)))))) Nawet nie wiesz jaki ja mam teraz spokój...wypił herbatkę i jest taki szczęśliwy :))) a ja z nim, bo nie muszę flaka wywalać :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry