• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE Wspaniale.. !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A Ola się poparzyła tak, że miała bąbla i smarowałam żelem znieczulającym.. :sorry2: Już nie boli, dziękuję Wam :*
Po nurkowaniu ma tylko malutki ślad na czółku.. :blink:
A dziś karmiła Bilona :baffled: a ten całą rączkę jej chapnął... i trzeba będzie pomyśleć, bo on jest taki postrzelony, że może zacisnąć szczęki przez zapomnienie. Strasznie mi się jego zachowanie nie podoba, dziś pogryzł się na spacerze z psem sąsiada, do krwi, ledwie ucho uratował. Nie ufam mu.

A propos babć - ja miałam przez wiele lat mieszkania z mamą podobny problem, ale trochę odwrotny.. to moja mama była zasadnicza i wymagająca zarówno wobec mnie, jak i Kamila :dry: Ja marzę o rozpieszczającej babci, a nie takiej, która ciągle prawi o obowiązkach, nauce, pracy itp...

MADE jeszcze raz - tak bardzo się cieszę, no nie masz pojęcia.... :sorry2::-):-):-):-):-) Oby mleczko też zasmakowało...

Ostatnia edycja:
KUOTKU :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Ech z tym Bilonem to same problemy...nie do ogarnięcia ten pies widzę :eek: a szkoda, bo taki cholernik ładny :)) Musisz uważać na Oleńkę, bo nieświadoma jeszcze nieobliczalnego zachowania swej maskotki :/
Czy ja mogę być taką BABCIĄ? Obiecuję, że będę rozpieszczać do granic możliwości :-)))))))))

KUOTEK - ja ze szczęścia to aż SE potańczyłam w nowej sukience :-D

Ostatnia edycja:
Aaa.. i jeszcze w kwestii kościoła to miałam powiedzieć, że jestem niewierząca, niepraktykująca, a chrzest jest dla mnie tylko problemem, który nie wiem jak ugryźć i na razie omijam szerokim łukiem.... :eek:

No i zapomniałam dodać, że Zuzia jest przesłodka malusia i pięknie już wylansowana :-D:-D:-D

A Wikusia super w nowej fryzurce się prezentuje :-):tak::-):tak: Cuda z takimi włoskami można by robić :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry