• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć wszystkim, chyba się spóźniłam na kawkę;)

Mary ja nie pytam bo na bieżąco rzucam okiem na Facebooku:)
Dziękuję, trening ok, dzisiaj 3 wejście mam a trener super, profesjonalny itd.

Ja dopiero do pracy wlazłam.

Któreś moje wejście z kolei i wszyscy znikają :confused2::rofl2::nerd:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie podawaj RURECZCE przepisa KUOTKU :eek: dzisiaj nie miałam kreacji na wyjście....żaden emeryt nawet kątem oka nie rzucił :szok: jestem taka niedopieszczona :sorry: A prosiłam! Wołałam! CISZA................................

Rureczko.. idę do Lidla, kupuję dwie puchy maku, kubełek z twarożkiem mielonym i herbatniki pełnoziarniste, którymi wykładam dno blachy - to jest wersja na szybko :)

Do masy makowej dodaję trochę mąki zwykłej, trochę ziemniaczanej (po dwie łyżki mniej więcej) oraz dwa jajka. Do masy twarogowej ubijam pianę z białek i mielę żółtka z cukrem pudrem (z pół kubeczka tego cukru, albo i mniej) i dodaję sernik fix lub po prostu trochę mąki pszennei i ziemniaczanej (znowu jakoś po dwie łychy).
Na herbatniki zwykle najpierw kładę mak, ale można odwrotnie, jest wtedy lepszy smak - szczególnie, gdy zrobi się polewę z gorzkiej czekolady i posypie pokruszonymi orzeszkami :))

Monia haha, uwielbiam to słowo...szlag mnie wtedy trafia w 8 miejscach :)))
A i tak najgorsza jest opisówka...dla K. ilość znaków zawsze jest niewystarczająca i siedzi potem i kombinuje...skraca, poprawia...i nie ma go tydzień...ehhhhhhhhhhh

reklama
KUOTU :eek: EDYTUJ POSTA!!!!! SZYBKO!!! :-p Niech odpowiada na wszystkie pytania hehe :-)

Kocurku? A czemu nakrzyczałaś na syna? :eek: i to w nocy...?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry