• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE Nie powiem w jakiej temp. to piec i ile !! :-p:-p Niech Rureczka zgaduje :-D:-D:-D

MONIA budżet robić to jest łokropne... :baffled:

MADE a bo było po pierwszej, a on se na kompie siedzi :dry: Nie spodobało mi się... na tyle, że go nie zawiozłam i nie jadę po niego..

Ostatnia edycja:
KUOTKU - też bym się nie zgodziła żeby moje dziecko siedziało o tak późnej porze na komputerze :eek: no chyba, ze miałoby to pomóc w nauce :)))))
o co mogę być spokojna, bo moja córka wychodzi z założenia, że jest na tyle inteligentna, że uczyć się już w domu nie musi :eek: i tak ma wiele niepotrzebnych informacji w mózgu, które jej tylko miejsce zajmują :)))

Asionku - ja codziennie wstaję między 6 a 7 :eek: szykuję się i wychodzimy...Boris tylko na spacerach śpi, więc chcąc nie chcąc muszę wyjść :))))

Mary - super, że uroczystość się udała :)) Może jakieś foteczki?

Ostatnia edycja:
projekt w ramach erasmusa dla młodych przedsiębiorców...
młodzi jadą sobie za granice do doświadczonych przedsiębiorców na naukę... 2-3 słowa w tytule:baffled:

ja przepraszam ale do jutra po południu o niczym innym nie jestem w stanie pisać....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry