• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahahahahahaha MARY :-D Minka wszystkomówiąca! :-p

RURECZKO a co myślisz o tym czymś dla Zuzinka?? ....

Oooj jednak już zapakowane, to nie pokażę.. jaka szkoda :-p
Misia obiecuję wypatrywać w moim outlecie :tak:

reklama
Kocurku mam nadzieję, że moja córka po mamie odziedzicy wielką sympatię dla misiów! Jakbys była tak miła, i spotkała takiego misia, to daj nam znać :))

Kuleżanki mam problem... nie chce być świnką, i komuś robić problemów ale... po raz kolejny babka od ubezpieczeń mnie wnerwiła. Pierwszym razem umawiała się ze mną, nie przyjeżdżała, nawet nie informowała, że jej nie będzie:crazy: po 2 tygodniach zabawy w końcu przyjechała jak byłam w szpitali. Teraz sytuacja sie zaczyna powtarzać, miała zadzwonić i się ze mną umówić- nie zrobiła tego, dzisiaj sama dzwoniłam. Miała przyjechac po południu. Piszę do niej, bo ciągle jej nie ma a ona mi mówi, że jej nie ma i nie przyjedzie! przecież ja nie mogę siedzieć całymi dniami i na nią czekać. Co z tym zrobić??

Pokaże Wam jak Zuzia lubi spać:-D
Zobacz załącznik 469542

Ostatnia edycja:
Coś me dziecię nie pospało... :dry: zdążyłam tylko dwa łyki aromatycznej wypić :sorry:

Zuzia słodziak nie z tej ziemi! :-) A te usteczka :-D

A w sprawie babki to nie wiem... chyba bym nalegała na dotrzymanie dzisiejszego terminu :sorry: Albo zadzwoniła do firmy i poprosiła o kogoś innego, rzetelnego..

Jestem po siłowni: ssssssadysta!!! Wycisnął ze mnie 7-me poty przez godzinę po czym niewinnym głosem każe iść na Orbitrek...na 15min:szok::szok::eek:...
AUĆ!
Dzisiaj dalsza część rąk i pleców...hantle itp...robię postępy...4 serie brzuszków po 10 bez marudzenia wykonałam:)
Jaka jestem z siebie dumna:tak::-D
Jutro lecę na bieżnię i orbitrek a w piątek rano trening...ufffffffff.
Jestem zmęczona, obolała ale szczęśliwa!

Kocurku Oleńka mnie hipnotyzuje...ślicznota!

Rureczko Zuzinek słodki!

MARY jak to "spać" :eek: O tej porze..????? Matko... ja muszę do 21-22 czekać na wolne :oo2:

A my po spacerze :)) Nie mogę się napodziwiać i nadziwić temu osiedlu... czuję się tu nierealnie, jak w sanatorium jakimś :eek:

Oj, i d***... chyba nici z wycieczki do miasta... :crazy:

MARY jak to "spać" :eek: O tej porze..????? Matko... ja muszę do 21-22 czekać na wolne :oo2:

A my po spacerze :)) Nie mogę się napodziwiać i nadziwić temu osiedlu... czuję się tu nierealnie, jak w sanatorium jakimś :eek:

Kocurze - no tak czasem bywa... Zalezy jak mala spala w dzien, a dzis ma dzien do d*** i jakas 1 h temu zaczal sie ryk i protest na wszystko, wiec wio na gore! Pewnie do niej pojde z 10 razy zanim zasnie, bo naprawde dzis jest marudna... Leza te zeby, czy nie, cholera mac?!?!?! :wściekła/y: Ale zazwyczaj nie ma az takiego cyrku z nia jak dzis...

Babeczki, ktore maja doswiadczenie z emolientami - prosze o rade! Oilatum czy A-Derma? Z A-Dermy bylam superzadowolona, ale do Oilatum mam dostep mozna powiedziec.

RURECZKO Twoje zacne stylizacje dotarły nawet do nas :-D Paczaj ino na pieseczki w różowych sukieneczkach! Jaka szkoda, że się tak kręciły, to są jedyne niezamazane ujęcia :sorry:
Zobacz załącznik 469580Zobacz załącznik 469581Zobacz załącznik 469582

Tylko Ola jakoś dziwnie na nie paczyła... :-p
Zobacz załącznik 469583

CAROLA jesteś mi wzorem i przykładem :tak::-):-):-) Muszę się zabrać za apetyczne inaczej ciało :eek: Co z tego, że w miarę szczupłe, jak cellulit straszy i jakoś takoś miękkie się porobiło :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry