E
EEnil
Gość
Pokaż, pokaż
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mary, ja matka atopowca polecam TYLKO i wyłącznie Linoderm Omega, krem tani, tłusty, skuteczny...emolienty uzależniają skórę i uważam, że nam nie pomogły tak jak powinny!
Jeżeli tego Linodermu nie ma u Was to kupię i Ci wyślę na próbę, kosztuje kilka zł. To polski krem.
Ninka od 1,5 roku nie ma problemów ze skórą odkąd używaliśmy tego kremu, teraz wystarczy raz na miesiąc ją natłuścić i jest bosko.
Ja sobie poszukam tego, o czym mowisz, a jakbym miala klopot z dostepem, to napisze do Ciebie. :-*Linoderm Omega, krem, 50 ml - Portal Dbam o Zdrowie
To jest ten krem, widzę, że podrożał bo ja płaciłam z 8zł. Raczej nie ma nic do kąpieli ale powiem Ci, że nie trzeba. Krem jest mega gęsty, tłusty, aż wydaje się, że ciężko go wsmarować...
Ninka miała swędzące miejsca, czerwoną skórę, jak tarka...aż jej się chwilami rany robiły.
Najpierw polecam sam krem 3-4 razy dziennie przez kilka dni, potem 2 razy dziennie przez kolejne 2-3 dni a potem raz dziennie żeby utrzymać efekty.
Ja teraz Ninkę kąpię w każdym możliwym płynie i NIC jej nie uczula ani nie wywołuje suchości skóry.
Myślę, że w tydzień skóra Mii dojdzie do siebie. A jak koniecznie chcesz coś do kąpieli to wlej oliwki dla dzieci ale na niepodrażnioną skórę...dopóki ma podrażnioną to nie bardzo.
:-
nooooooooooMary oczywiście, że można!!
Biedna Mia...wiem co przechodzisz...my się strasznie męczyliśmy aż dotarliśmy do dobrego dermatologa...na najgorsze stany zrobił nam maść, 100razy lżejszą niż steryd przepisany przez pediatrę...Tak więc jeżeli mogę to powiem: jak już musisz używać tego sterydu to rozrabiaj go z wazeliną...stężenie leku jest przeokropne dla takiego dziecka...
Jak chcesz to ja Ci kupię jutro i wyślę, wiesz, że to nie problem.
Główkę oliwką smaruj, najlepiej w żelu i szczotkuj delikatnie![]()
Przynajmniej ja na nic dobrego nie trafilam...