• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hmmm, to dasz znać kiedy...albo jak ja dam radę to kupię a Ty oddasz jak będziesz miała:) Na zeszyt:-D, hehe:)

Mary adres mam, nie powinna być droga wysyłka, postaram się jako list nadać.
I nie ma za co dziękować, po to jesteśmy żeby sobie pomagać. Dobijam do telefonu do listy zadań:)
Jak krem dojdzie to smaruj ją jak najwięcej, a buźkę między smarowaniem myj wodą samą :)Kilka dni i powinno być dużo lepiej.

Carolineee - dziekuje ogromnie!!! Ratujesz mi dziecko od zadrapania calkowitego!!!

hej

Mary pytałaś o mnie czy tylko wspominałaś?;)

hmmm Daniel dziś zaczął pedałowac na rowerku po podwórku....a Maja zrobiła samodzielnie dwa pierwsze kroki!!!zapomniała się,że jej nikt nie trzyma, tylko miała piłkę w rękach i poszła;))

Karola dzięki!!!

jak Wiola się nie odezwie do jutra to napiszę jej smska-pewnie próbuje ogarnąc swoją dwójeczkę;)

a Lil....kurcze ja bym zgłosiła gdzieś o co pytał ją ten ksiądz-wg mnie to nieetyczne pytac o takie rzeczy intymne...i nie dziwię się że nieswojo się czuła...

reklama
Mary a dziękuje...

a jeśli chodzi o emolienty to stosowałam z tych podanych przez ciebie tylko oilatum i nadal stosuję, tylko nie same mleczko a czysty krem-jest gęstszy, wydajniejszy i lepiej skórę nawilża...a Mia biedna dalej się męczy z buźką?kurcze....a mleczko jakie dajecie? nan? aaaa na taką buźkę możesz też kupi parafinę w płynie kupic i smarowac, pomaga docelowo na najgorsze zmiany

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry