• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary a dziękuje...

a jeśli chodzi o emolienty to stosowałam z tych podanych przez ciebie tylko oilatum i nadal stosuję, tylko nie same mleczko a czysty krem-jest gęstszy, wydajniejszy i lepiej skórę nawilża...a Mia biedna dalej się męczy z buźką?kurcze....a mleczko jakie dajecie? nan? aaaa na taką buźkę możesz też kupi parafinę w płynie kupic i smarowac, pomaga docelowo na najgorsze zmiany
Paulina - juz wrocilismy do Nutramigenu kilka tyg. temu... Z NANem nie dalo rady - bol brzuszka i tragiczna wysypka... :-\ Nietolerancja potwierdzona... :-( No, a problemy z buzia mamy nadal... Teraz byly upaly u nas do 40 stopni! Moze to dlatego jej sie pogorszylo?... Dzis chlodniej troche, ale problem sam nie zniknie... A do tego sucha skora na glowce!

reklama
Mary-to super,że w końcu potwierdzona jest nietolerancja-chociaż to!
co do suchej skóry-to niestety kąpiel w emolientach, potem smarowanie emolientami-najlepiej 3 razy dziennie -albo kiedy ci się tylko przypomni-jak najczęściej, może nie oliwką -bo o dziwo nie nawilża skóry, ani nie natłuszcza-tworzy tylko zewnętrzną barierę na skórze aby wilgoc nie uciekała
powiem ci co my używamy-wszystko polecam!
-do kąpieli Emolium, krem-

Made ja się cieszę bardzo z obu rzeczy bo Danio tylko na rowerku biegowym śmigał a teraz nawet jeździ na zwykłym na kółkach bocznych co prawda, ale jeździ

a Majeczka nas zaskoczyła-czasami wystarczy że trzyma mnie za pół palca czy kawałek bluzki i idzie a dziś się zapomniała i poszła;))

reklama
Paula - oczywiście, każdy sukces ważny i wyjątkowy :tak: żadnego nie umniejszam :)))) Ja pod sufit będę skakać jak mój Baleronik samodzielnie usiądzie :-)

Boogi!!!! Jak Remiś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry