• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)))

jos!!! NAJLEPSZEGO FILUTKOWI :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Paula - ahoj!!! Rejs z takim marynarzem, to sama przyjemność :-) SUPER wygląda Danielek :))))) Majeczka to w ogóle słodka pszczółka taka, że jeju jeju......i ta sukieneczka i te odciśnięte na karoserii DNA

reklama
Jeju ale się nadziało.... :eek:

NAJLEPSZEGO MAŁEMU FILOUZOFOWI !!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) :rofl2:

MADE ale fajne zdjęcia !!!!! :-D:-D:-D Nie usuwaj, bo teraz muszę się zbierać, a potem chcę je do kawki :-p

TERAZ! :-p Ale to pierwszą ;-) Postawiłam lapka na kibelku i zaraz będę włosy suszyć, Ola też paczy :-)

A drugą... yyy to zaraz przemyślę i obliczę ... tylko wiesz jak ja mam z liczeniem, nie? :eek:

Ostatnia edycja:
KUOTEK

hehe :-) ja liczę podobnie
Moja córka ma dzisiaj egzamin z tańca klasycznego, biedna się stresuje okropnie....Zastanawiam się czy aby z nią nie jechać :eek:

Ostatnia edycja:
Made a nic nie skomentowałaś pomarańczowego wdzianka dla swojego Szanownego.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie byłoby mu dobrze w tym????? :eek::eek: KCIUKI ZA CÓRKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurku
a Ty byś nie chciała takiego Pana Lwa w sypialni??????:eek:

Cześć:))

Paula Gratulacje dla Majci i Danielka:))) Cudnie musi być patrzec na postępy tych maluchów:)))) Zdjęcia śliczne:)))

Miłego dnia wszystkim życzę!!!:-)
Wczoraj wylazłam z pracy o 17.30 i dotarłam akurat na wieczorne mycie mojej kruszynki i usypianie:dry: Ale dziś tylko pierdoły i składam i znowu będe normalnym szczęśliwy człowiekiem:))
A tak w ogóle to zrobiłam mój pierwszy w życiu budżet i okazało się że całkiem nieźle:)))

reklama
LILUŚ!!! no nie wiem jak mogło do tego dojść :szok: Ja od razu stawiałam na ten kombinezonik w kolorze orange hahahhahaaaaa tylko musiałabyś poszukać rozmiaru XXL :-D)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry