• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKA i jak...?

LILUŚ kreacje znakomite są, tylko czekałam na możliwość dłuższego posiedzenia i popodziwiania z kawką :tak: Co niniejszym czynić będę teraz :-D Pomarańcz mi bardzo przypadł :-p

PAULINA chciałam pogratulować małego acz wielkiego dokonania Majeczki :tak::-):-):-)

MARY no tak... dziecko na górze, zaśnięte w JEDNĄ MINUTĘ :szok: to rodzice mogą sobie porozrabiać :-p

CAROLA hej hej..! Zaraz przeczytam jeszcze raz co napisałaś, bo okazuje się, że dziś lepiej z liczeniem, a gorzej ze zrozumieniem tekstu czytanego :dry::-D

reklama
Polozylam Mie i zmykam pedalowac na rowerku, a potem jakis fitnessik na miesnie brzucha, tylka i ramion. :-)

Do pozniej!

Kocurze - a co! :-p;-)

Mary ja lecę później na bieżnię i orbitrek...ale chyba wieczorem, narazie boli mnie brzuch i ręce....auć.

Kocurku a co Ty tam liczysz??

CAROLA super fotka! Zalajkowana :-D

A obliczałam sobie przybliżony czas powrotu - dzisiaj nową autostradą pojechałam :cool2: Można dostać kota z tymi zjazdami, wjazdami, rozjazdami :eek: Ale jak widać szczęśliwie trafiłam do domu :-p

MADE chyba jednak zebrała się z Victorią... &!!!

Ostatnia edycja:
KUOTKU :*
Nie pojechałam i nie jadę :eek: moje dziecko sobie nie życzy mamuni
:confused: a ja się prosić nie będę :cool2: nie to nie :))
Egzamin się zaczyna o 13:30 :))) chyba se wstrzyknę kofeinę dożylnie :eek: albo już nie wiem co.....już mnie żołądek rozbolewa :zawstydzona/y:

Made da radę:)))) Dzielna dziewczyna! ale boli jak stają się takie samodzielne...mimo, że same od dzieci wymagamy samodzielności..ja to się poryczałam jak Ninka mnie pogoniła z zajęć tańca, nawet się odprowadzać już nie pozwala:szok:

reklama
RURKA wózeczek był nam łóżeczkiem, dopóki Ola nie zaczęła siadać :-) Mała, ograniczona przestrzeń jest bardziej przyjazna takiemu malutkiemu dziecku :sorry2:

MADE no to aplikujmy! Idę uruchomić maszynerię, lavazza dożylnie powinna się dobrze przyjąć, nie? :-p Dla Ciebie oczywiście z dużą ilością spienionego mleka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry