• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzien dobry!

Wczoraj mnie sie ucieklo bez pozegnania, bo sie... yhymhym... mojemu M. na amory zebralo! :-)

Mademoiselle
- trzymam kciuki za egzamin corki!!!

Lil - jak milo Cie widziec!!! :happy:

Monia - milego dnia w pracy i po pracy! :-)

Kawke mam - komu?

images.jpg

Rureczko przede wszystkim się nie denerwuj, nie zamartwiaj - niestety płacz u takich dzieciaczków jest normalny - jedyne co możesz robić to nosić, kołysać, przytulać - i obserwować. Może właśnie kolki się zaczynają....Wspieram duchowo!!!!!!!!!!!!!!!

Made no każdy rozmiar dostępny - a nawet jak tu i ówdzie pęknie to też powinno dobrze wyglądać!

Mary Ciebie też miło widzieć!!!!!!!!!!! I ta kawka piękna jak zwykle...........

Monia
dzielna kobietka pracująca z Ciebie!!!!!!!!!!!!

Ja na razie znikam niestety. Nie ma czasu nie ma czasu.....................:eek:

srednio... brzuch miekki, kupa jest, baczki sa... nie wiem co tu robić :(

Rurka - jeju, oby Was kolki ominely!!! U nas sie zaczelo wlasnie w tym momencie, po ok. 2. tygodniu zycia... :-( Wiesz, Zuzia jest urodzona przed terminem i jeszcze jelitka nie sa "doksztalcone", w naszym przypadku wlasnie to bylo problemem i stad te kolki - tak nam to tlumaczono... Sciskam kciuki, by samo przeszlo! Tym bardziej, ze jest kupa i baczki!

Kawki poproszę...
Zakwasy:eek:

Dziewczyny, mam prośbę, na Facebooku jest profil Centrum Handlowe Jantar i tam jest galeria zdjęć, można zagłosować na najśmieszniejsze, mogę prosić o głosy? Udostępniłam to zdjęcie i lin u mnie w profilu, proszę o głosowanie na stronce tego centrum handlowego:)

A ja się pochwalę, że Oliwka zakończyła semestr angielskiego w prywatnej szkole językowej z notą 4+ :))))
Jak tu przyszła to nic a nic nie umiała a teraz:))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry