• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O! My też po spacerze :)) Bylibyśmy jeszcze, ale Maniek się zesrał :eek: w piaskownicy :sorry: a nie chcieliśmy go tam na placu zabaw zawstydzać, no i przyszliśmy :)) Mam zdjęcia, ale wrzucę później, bo jeszcze idę z Borisem do Biedronkowa :-p

reklama
MARY oojjjj... to ja już wolę 22 ale bez afery... :sorry: Współczuję.. u nas zęby na tapecie non stop, ale ostatnio mniej płaczu z tego powodu. Już są widoczne na dziąsłach WSZYSTKIE, znaczy ich zarys - i dolne i górne i jedynki i dwójki... i dalej już nie mogłam zajrzeć :eek:

MADE :eek::eek::eek: wyobraźnia mi zadziałała... !!! Ale szybko sobie przypomniałam, że dzieci chodzą w majtach :-p

Też bym poszła, ale nie mam jak... musiałabym jechać, a to większa wyprawa już :dry:

Znaczy, do Biedronki bym poszła, bo w majtach chodzę regularnie !! :cool2:

Ostatnia edycja:
MARY oojjjj... to ja już wolę 22 ale bez afery... :sorry: Współczuję.. u nas zęby na tapecie non stop, ale ostatnio mniej płaczu z tego powodu. Już są widoczne na dziąsłach WSZYSTKIE, znaczy ich zarys - i dolne i górne i jedynki i dwójki... i dalej już nie mogłam zajrzeć :eek:

Ooooo, zasnela i to w 1 minute!!! :-O WOW! :-D Ufff, nie bylam u niej ani razu. :-) Zazwyczaj jest spokojna, z raz do niej pojde podac smoczek, ale dzis straszna maruda, a powod - rzecz jasna - zeby... :wściekła/y::angry:Ja gory nie dojrze, ale kreseczki na dolnych jedynkach ma juz od 3 miesiecy!!! :szok:

Oj, i d***... chyba nici z wycieczki do miasta... :crazy:

Kocurze - no tak czasem bywa... Zalezy jak mala spala w dzien, a dzis ma dzien do d*** i jakas 1 h temu zaczal sie ryk i protest na wszystko, wiec wio na gore! Pewnie do niej pojde z 10 razy zanim zasnie, bo naprawde dzis jest marudna... Leza te zeby, czy nie, cholera mac?!?!?! :wściekła/y: Ale zazwyczaj nie ma az takiego cyrku z nia jak dzis...

Babeczki, ktore maja doswiadczenie z emolientami - prosze o rade! Oilatum czy A-Derma? Z A-Dermy bylam superzadowolona, ale do Oilatum mam dostep mozna powiedziec.

Mary, ja matka atopowca polecam TYLKO i wyłącznie Linoderm Omega, krem tani, tłusty, skuteczny...emolienty uzależniają skórę i uważam, że nam nie pomogły tak jak powinny!
Jeżeli tego Linodermu nie ma u Was to kupię i Ci wyślę na próbę, kosztuje kilka zł. To polski krem.
Ninka od 1,5 roku nie ma problemów ze skórą odkąd używaliśmy tego kremu, teraz wystarczy raz na miesiąc ją natłuścić i jest bosko.

RURECZKO Twoje zacne stylizacje dotarły nawet do nas :-D Paczaj ino na pieseczki w różowych sukieneczkach! Jaka szkoda, że się tak kręciły, to są jedyne niezamazane ujęcia :sorry:
Zobacz załącznik 469580Zobacz załącznik 469581Zobacz załącznik 469582

Tylko Ola jakoś dziwnie na nie paczyła... :-p
Zobacz załącznik 469583

CAROLA jesteś mi wzorem i przykładem :tak::-):-):-) Muszę się zabrać za apetyczne inaczej ciało :eek: Co z tego, że w miarę szczupłe, jak cellulit straszy i jakoś takoś miękkie się porobiło :eek:
Oleńka śliczności! :))) Napaczeć się nie mogę:)
Kocurku miło mi to słyszeć...ja sama jestem z siebie taka dumna, ze hoho, nawet w domu parę brzuszków trzasnęłam...ja, która NIGDY nie ćwiczyła...nawet na wf-ie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry