• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry!

Milej niedzieli wszystkim!

Ja wczoraj razem z M. zachrzanialam przy werandzie i dzis umieram... :baffled: Nocka ciezka, Mia w zasadzie nie spala. :confused::baffled:

Lil - sliczne fotki i sliczne dzieci! Dziekuje i ja za wiesci o Wioli! Mam nadzieje, ze kolki Franusiowi szybko mina!

Milego dnia Wam zycze!

reklama
hej :)

u nas duzooo lepiej !! ufff w koncu mam swojego rozesmianego Natula znowu :) az mi sie lepiej zrobilo :)
jednak antybiotyk pomogl od razu ...

Hej:)

ASIONEK współczuję:(( Nat teraz potrzebuje mieć mamę bliziutko jak mu źle...

Nie wiem co ja jeszcze chciałam... a.. powiedzieć że dzieć ostatecznie przymierzony do fotelika i fotelik do samochodu i zamawam jutro:)) dzieciowi się jazda podobała i wogóle nadziwić się nie mogła jak to fajnie przodem jechać:))
W końcu będę miała ustrojstwo z głowy!!!

no biedak tulil sie caly dzien :(
pokaz mala w foteliku jak juz bedziecie mieli w domu :)

Ufffffffffffffffffffff!!!!!!!! Puffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!! Uchhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

Fryzjer zaliczony!
Zobacz załącznik 471038Zobacz załącznik 471039Zobacz załącznik 471040

I jeszcze coś dla Paulinki :-)
Zobacz załącznik 471041

A dla wszystkich koleżanek pozdrowienia z piaskownicy (sprzed paru dni) :-)

Zobacz załącznik 471042Zobacz załącznik 471043

ale super !! nie no fryzjer rewelka sama bym sobie do takiego poszla hehe
sliczne maluchy !!
czekam na relacje z chrzcin :)) napewno wszystko sie uda !!

no i dzieki za wiesci od Wioli , ucaluj ja i oby kolki przeszly szybko !!&&&&&&&&&&&&&&&

Siedzimy z K. i marzymy...co by było gdyby...och, niech oni kupią to od nas!!! Trzymajcie proszę &&&&, ludzie, którzy oglądali tylko halę chcieli by wszystko kupić!:szok:
Teraz wszystko zależy od pieniążków...ja już nawet dom znalazłam jakby co:)))

no to trzymam z calych sil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

hej

asionek : co jest N. ???? Czemu antybiotyk ????
!

anginy dostal biedak :( a na to to tylko antybiotyk pomoze niestety :(

No właśnie Asionku - chciałam pisać, że strasznie mi przykro z powodu Natanielka :-( Jednak kurcze upał nie jest za dobry dla dziecka - podasz do picia coś zimnego i koniec....Pisz nam jak dziś i może jednak troszkę lepiej będzie.....Przerobiłam już tyle okropnych chorób z Maciusiem i wiem jak jest przykro patrzeć jak dziecko cierpi :-( A Natanek jest jeszcze taki malutki..........................Ściskam!

?

no ja podejrzewam klime wszedobylska , za duzy skok temeperatur niestety , ja tez zawsze chora po klimie jestem :/
dzieki bardzo !! na szczescie juz lepie jest :)

oki lecimy na spacer , pogoda fajna nie za duszno no i Nat temperatury w koncu nie ma ufff

Olivka! Ninka prześliczna :-) nawet w makijażu :-p
Miałam się Ciebie pytać....możesz zdradzić miejsce zakupu tej różowej koszuli? :zawstydzona/y: Aha, i koniecznie cenę!

Asionek - angina to strasznie wredna choroba, dobrze, że dałaś antybiotyk. Zdrówka dużo :))

Nie wiem jak u Was, ale u nas jest okropnie na zewnątrz...brrrrr

No o tę mi chodziło....eeee, jestem niepocieszona, miałam nadzieję, że uda mi się ją dostać w jakimś sklepie :confused: Ale Ci się okazja trafiła...śliczna jest :))

Już tam jestem i waruję :-p DZIĘKI!!!

A te spodenki i spodnie bardzo są seksi :cool2: Ty w tym sama nigdzie nie wychodź :-p
Masz już je w domu? Bo bym chętnie POPACZYŁA :-p:-p:-p:-p

Cześć kobiety :happy: Żyję.... Więc wpadłam się przywitać...
Jestem już po laparoskopii, w piątek po południu wróciłam do domu, ale dopiero dzisiaj miałam więcej sił i weny, żeby coś napisać.. Ale nie jestem niestety na bieżąco...
Co u Was słychać?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry