• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinko dziękuję - ja też liczę na to, że jutro Martynka będzie ochrzczona. A potem obiecuję się już niczym tak nie stresować! Za duża panikara jestem i ludziom życie zatruwam. WDECH WYDECH WDECH WYDECH! Tylko spokój nas uratuje!

A co do fryzjerów jeszcze - to Danielek i tak dzielny, że maszynką dał się obciąć.......Maciuś w życiu by się nie dał............A tak mi się coś wydaje, że oni podobne włoski mają - gęste i dość sztywne. Ciężko jakąś oryginalną fryzurkę tu wymyślić....

reklama
Daniel ma gęste i sztywne włosy-jak szczecina-teraz są śmieszne w dotyku ,aż kłują-rok temu bał się maszynki, ale jakimś cudem go przekonaliśmy...jest dużo szybciej i prościej;))
i tak samo podejrzewam,że nasi synkowie mają baaaaaaaaaardzo podobne włoski;))

i nikomu nie zatruwasz życia, to całkiem normalne,że się denerwujesz, każda mama tak ma;))

zmykam-kolorowych i powodzenia jutro!!!

Paulinka szczecinki nasze :-)

Carola lecę więc pod kołderkę trzymając kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dom za halę?????? No to jest za co trzymać!!!!!!!

DO JUTRA!!!!!!!!!!

hej

lil : piekne masz pociechy !!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!!!

made : dziekuje, filutek juz lepiej, w pon. wyniki badan, zobaczymuy czy cholerstwo juz wyplenione czy nie...

asionek : co jest N. ???? Czemu antybiotyk ????

ktos wie jak wiolka franus i elfik ???????????????????????????????????????????????????????

carola : &&&&&&&&&& za sprzedaz dzialki !

Melduję się z kawką!

KROPEK - NIE MA! (chyba nie będą takie "świnie" i nie wyskoczą przed 15 :-p:-p:-p:-p)

NERWÓW - NIE MA!

DOBRY HUMOR - JEST!

POGODA - JEST! (ciut zimno, ale nic dziś mnie nie wytrąci z równowagi :-p)

Jos - nie wiem czy już pisałam, ale Franuś Wioli jednak ma kolki i ciężko Wioli, bo cały dzień musi go nosić. Iwcia ciągle troszkę chora. Wiola ostatnio troszkę przemęczona i rozdrażniona - co ja dobrze rozumiem - bo choć staram się nie marudzić, to czasem to podwójne macierzyństwo bokami mi wychodzi - wiem wiem - nie powinnam tak pisać - ale piszę to w momencie kiedy akurat mam pełnię radości z bycia podwójną mamą. Zwłaszcza, że Maciuś spał u babci i mam pełen luz z rana :-p:-p:-p A w ogóle to KOCHAM SWOJE DZIECI pełną i szczerą miłością :-):-p:tak::-D

Carola no to jest na co czekać - super plany, oby się udały i obyście jednak na miejscu zostali!

No właśnie Asionku - chciałam pisać, że strasznie mi przykro z powodu Natanielka :-( Jednak kurcze upał nie jest za dobry dla dziecka - podasz do picia coś zimnego i koniec....Pisz nam jak dziś i może jednak troszkę lepiej będzie.....Przerobiłam już tyle okropnych chorób z Maciusiem i wiem jak jest przykro patrzeć jak dziecko cierpi :-( A Natanek jest jeszcze taki malutki..........................Ściskam!

Boogie a jak Ty przed wielką uroczystością???????

Karola zasmarkany :-D no gil mu się ciągnie od dwóch dni, zresztą ja też na katarze :baffled: ale od dwóch dni mamy DWIE górne jedynki :rofl2:
a jak Twoje dziewczynki?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry