• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made tak mi gin mówił-ponoć zmiany hormonalne w okresie menopauzy mogą to powodować, tzn. przyczyniać
się;))po Danielu miałam niedużą nadżerkę, widać Maja mnie dodatkowo 'przerysowała"

reklama
uff maly sie budzi co chwile , w koncu sie walnal na naszym wyrze moze pospi dluzej ? chociaz szczerze mowiac ja mu sie nie dziwie , a taki ukrop to czlowiek nie spi dobrze :/ biedak caly mokry jest :(

Doczytałam:) Ale Młoda ma straszny katar i się co chwilę budzi więc nie bardzo popiszę bo tulić mojego glonojadka muszę...
Melduje tylko ze z cymbałek mojemu dziecku podobały się piłeczki i .... opakowanie:)) Piłeczki wrzucała i wyjmowała z kubeczka (tylko zawiedziona strasznie że trzy są i wszystkie na raz się nigdzie nie mieszczą ani w ręce ani w kubeczku) albo turlała po podłodze:) Dzwięki cymbałkowe były jej obojętne...

ASIONEK to u Was jak u nas z butelką:)) Słomką tez umiemy i z gwinka i z butelki po kubusio z niekapkiem:) Też nei wiem co zrobię jak odstawimy cyca w nocy...
A tak wogóle to Nat śiczny jest!!!!!! Współczuję choróbska!

A tak na dobranoc Mała 3 miesięczna Wikusia:))
DSCF6103.avi - YouTube

Dobranoc

no widzsz to maja sporo wspolnego hehe
mala jest sliczna i te wloski takie geste :)))
zdrowka duzo w takim razie &&&&&&&&&&&&& !!!

Asionek - mnie zawsze takie głosy brały :zawstydzona/y: całe życie zachwycam się głosem pana Zanussiego :sorry2: Kolana dosłownie miękną.....ale już ciiiiiiiiiiii
Czy Nat siedzi w tym ekstra wózku, który mi się tak cholernie podoba? :))

tez lubie takie glosy :) teraz masz meza i go na codzien slyszysz :))
a z wozkiem to masakra hehe
ogolnie jak chcialam zamowic to okazalo sie , ze w calej PL , w kazdym sklepie gdzie niby byly i dzwonilam zakupic dostawalam info , ze wozkow nie ma !! dostali na PL bardzo malo sztuk i zostaly wykupione juz w styczniu jak ich jeszcze nie bylo , bo pierwsza partia przyszla jakos w polowie ponad maja :/
takze nie bylo sznas sie zalapac
znalazlam fajny maly sklep na necie ( bardzo polecam jak cos !! pan sprzedajacy rewelacyjnie mily i uczynny , kontakt rewelka )
no i powiedzial , ze mi odlozy przy nastepnej dostawie , ale w koncu zaproponowal mi jeszcze nowsza wersje GT ktora jest ulepszona bardzo fajnie , ma lepsze kolka , amortyzacje , lamana raczke i hamulec przy niej :)
no i stanelo na tym GT , wlasnie dzisiaj dostalam info , ze juz dochodzi do PL i na poczatku nastepnego tyg. bedzie wysylka do mnie :)
ale powiem ci , ze jestem w szoku , te wozki maja takie wziecie , ze rozeszly sie jeszcze jak ich faktycznie nie bylo !! normalnie kolejki , zamowienia jak za czasow komuny hehe
gdybym wczesniej wiedziala , ze bedzie taka akcja to bym ze stanow zamowila pewnie
ich u nas wogole nie ma ...
no , ale w koncu bede miala i to najwazniejsze :)

Wiecie co? Oglądałam właśnie zdjęcia Remisia jak miał 4, 5, 6 miesięcy i nie mogę się nadziwić kiedy mój chłopczyk tak urósł :szok::sorry2::zawstydzona/y:

Mój Maluszek... :sorry2: a teraz już roczniak za momencik :blink: kiedy to minęło i czemu tak szybko??? :confused::zawstydzona/y:

oj tak ten czas tak szybko leci ... ostatnio tez ogladalam wszystkie foty po kolei i nie moge uwierzyc , ze Natul taki maly byl :)

Karola hehe powiem ci , ze wsumie ja tez bym mogla caly czas miec takiego bobasa malego , takze rozumiem :)

2... :eek:

A Ola się odparzyła :confused:
Po raz pierwszy tak w ogóle, i marudziła od wczorajszej koopy, która mi kawkę z Made uniemożliwiła i nie mogłam już wejść :sorry2: Potem zasnęła przed 23, w nocy znowu koopa, pieczenie i marudzenie.. Obudziła się ok. 6, a teraz przysnęła, ale też po marudzeniu. Jakieś toksyczne koopy od wczoraj idą i dużo ich i skórkę podrażniają :unsure:

WIKUŚKI nie mogę odtworzyć, bo złapany, obcy net straaaasznie się ślimaczy :eek:

NATA widziałam na fb, słodki jest baaaardzo :tak: i ma takie cudne ciemne oczka :-)
- jak mój Kamiś, tylko mój miał włoski jasne :-)

Ja po Kamilku chciałam mieć wieczne niemowlę :sorry: ale Ola to zupeeełnie inna para kaloszy się okazała :-p A szkoooda... bo tak strasznie liczyłam na powtórkę - te spacery, czytanie książki przy śpiącym dziecku... ehhh WSZYSTKO BYŁO INACZEJ od ciąży i porodu licząc :eek: Już bardziej dzieci nie mogą się różnić :eek:

Ostatnia edycja:
O rany.. nie zdążę no - jesteśmy umówieni na 12, G dojedzie już z miasta, bo siedzi w pracy, w agencji reklamowej, a ja muszę z małą, a dopiero włosy suszę :szok:

Co się stało CAROLA ?
Jutro Głogów :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry