paulina.pro
Fanka BB :)
Made tak mi gin mówił-ponoć zmiany hormonalne w okresie menopauzy mogą to powodować, tzn. przyczyniać
się
)po Danielu miałam niedużą nadżerkę, widać Maja mnie dodatkowo 'przerysowała"
się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DoczytałamAle Młoda ma straszny katar i się co chwilę budzi więc nie bardzo popiszę bo tulić mojego glonojadka muszę...
Melduje tylko ze z cymbałek mojemu dziecku podobały się piłeczki i .... opakowanie) Piłeczki wrzucała i wyjmowała z kubeczka (tylko zawiedziona strasznie że trzy są i wszystkie na raz się nigdzie nie mieszczą ani w ręce ani w kubeczku) albo turlała po podłodze
Dzwięki cymbałkowe były jej obojętne...
ASIONEK to u Was jak u nas z butelką) Słomką tez umiemy i z gwinka i z butelki po kubusio z niekapkiem
Też nei wiem co zrobię jak odstawimy cyca w nocy...
A tak wogóle to Nat śiczny jest!!!!!! Współczuję choróbska!
A tak na dobranoc Mała 3 miesięczna Wikusia)
DSCF6103.avi - YouTube
Dobranoc
Asionek - mnie zawsze takie głosy brałycałe życie zachwycam się głosem pana Zanussiego
Kolana dosłownie miękną.....ale już ciiiiiiiiiiii
Czy Nat siedzi w tym ekstra wózku, który mi się tak cholernie podoba?)
Wiecie co? Oglądałam właśnie zdjęcia Remisia jak miał 4, 5, 6 miesięcy i nie mogę się nadziwić kiedy mój chłopczyk tak urósł![]()
Mój Maluszek...a teraz już roczniak za momencik
kiedy to minęło i czemu tak szybko???
![]()
1?
Potem zasnęła przed 23, w nocy znowu koopa, pieczenie i marudzenie.. Obudziła się ok. 6, a teraz przysnęła, ale też po marudzeniu. Jakieś toksyczne koopy od wczoraj idą i dużo ich i skórkę podrażniają 

i ma takie cudne ciemne oczka :-)
ale Ola to zupeeełnie inna para kaloszy się okazała
A szkoooda... bo tak strasznie liczyłam na powtórkę - te spacery, czytanie książki przy śpiącym dziecku... ehhh WSZYSTKO BYŁO INACZEJ od ciąży i porodu licząc
Już bardziej dzieci nie mogą się różnić