• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heloł :))
My właśnie wróciliśmy ze żłobka...i jak zwykle mi się bardzo wszystko podobało :eek: i jak zwykle moja euforia zakończy się 3 września :-(
No ale nic to......do września trzy miesiące jeszcze :))

KUOTKU - Boris jakieś dwa miesiącu temu sobie tak odparzył dupkę, że aż u lekarza byłam, bo nic nie pomagało, a ten wył i wył....i wiesz co mi przepisała? CLOTRIMAZOL!!! Naprawdę pomógł, oprócz tego jak najwięcej wietrzyć dupeczkę, i jak najczęściej przemywać przegotowaną wodą....po trzech dniach wszystkie objawy ustąpiły :))

reklama
Olivka - NIVEA nie da rady na takie odparzenie :no: Ja stosowałam wszystko: Sudocrem, Linomag, Linoderm, Bephanten i nic......jeżeli wystąpiły czerwone plamki, które podeszły płynem, to tylko Clotrimazol szybko się z tym upora :))

A u nas NIVEA nie działa na odparzenia :/ Poza tym używam tych kosmetyków do wszystkiego i jestem bardzo zadowolona :))) Sama też się smaruję kremem NIVEA :-D)))

Uciekam na spacerek.....słoneczko wyszło :)) DO miłego :)))

hej

u nas nie za fajnie , maly marudzi caly czas i cyca co chwile pije przy czym zasypia zaraz :(
biedak niezle sie meczy wiec bez antybiotyku niestety sie nie obejdzie :(

temperatura tez caly czas jest na szczescie juz mniejsza

ehhh biedak moj maly :(

ide ja to naet z pizamy nie wyszlam jeszcze , maz w pracy wiec sama walcze ...a na chwile odejsc nie moge , bo placz zaraz jest

Hej:)

Ja tylko na chwilę:((

KOCIE chciałąm napisać ze podziwiam Cię szalenie za to że szlag cie nie trafił jak Oleńka nie spała.... dziś przez cały dzień Młoda spała pół godz... właśnie ją uśpiłam i normalnie wykończona jestem!!!!!!!

MADE bo zapomniałam - gratuluję ząbków:))) I aż sobie posłuchałąm głosu Szanownego:) i fakt ten głos to on ma hmmmmmm....

ASIONEK współczuję:(( Nat teraz potrzebuje mieć mamę bliziutko jak mu źle...

Nie wiem co ja jeszcze chciałam... a.. powiedzieć że dzieć ostatecznie przymierzony do fotelika i fotelik do samochodu i zamawam jutro:)) dzieciowi się jazda podobała i wogóle nadziwić się nie mogła jak to fajnie przodem jechać:))
W końcu będę miała ustrojstwo z głowy!!!

Liluś ale cudności wieczorne serwujesz;))) jak tam ospa?nie pokazuje sie cholerstwo??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na jutro-oby wszystko się udało!!!! a Martynka cudności, śliczności i w ogóle;))) to wy macie takiego specjalnego fryza dla dzieci?????????????????????zazdroszczę normalnie;))

Paulinka no ospa cicho sza......nawet nie chcę wspominać.......Martynka dostała ogromnego kataru na wieczór - i mama mnie nastraszyła, że właśnie od podobnych objawów wirusowych zaczyna się ospa........:baffled::baffled: Maciuś też najpierw był zakatarzony i kaszlał - wydawało mi się, że przeziębiony a dwa dni później go wysypało :crazy: Więc mój stres dziś sięga zenitu. Ale obiad już zamówiłam, zapłaciłam - także goście i tak będą ugoszczeni.

A co do fryza owszem - to jedyny fryzjer gdzie Maciuś nie histeryzuje (choć bardzo się denerwował na początku, a na końcu już strasznie się nudził) - tam dają lizaki i to Maciusia ratuje.......Ale powiem Ci, że za pierwszym razem inna dziewczyna go obcinała i strasznie krzywo było :-p Dziś jestem zadowolona. :-)

Aha i tam na lustrze stoi taki fajny telewizorek - lecą bajeczki MINI MINI - więc jakoś to przykuwa uwagę dziecka :-)

reklama
Lil ja też chcę takiego fryza!!!!!!!!!!!!!;))) choć ostatnio jak pan radek obcinał Daniela to był spokój:eek:, M. trzymał go na kolanach, bajki w tv leciały ;)) zawsze się darł a teraz spokój;))
co do fryzur to ci powiem,że Danio nigdy nie był idealnie prosto obcięty-niestety nasze 3latki to kiepski materiał dla fryzjerów-za dużo się wiercą;))
och i ta ospa jest wam chyba pisana-trochę nie fajnie, ale trzymam kciuki abyście jutro spokojnie przeżyli całą uroczystość i by Martynka była grzeczna

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry