• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maja nie uczylam , dalam mu kiedys jak pilam , bo koniecznie chcial i od razu sam sobie pociagnal :) i tak pije skubaniec , z gwinta tez pije hehe
ogolnie pije ze wszystkiego oprocz butli i niekapka ... dziwne to moje dziecie

reklama
Asionku moja w sumie tylko z gwinta pije. Niby mi to nie przeszkadza - ale jednak fajnie jak potem dziecko samo sobie butlę trzyma i pije mleczko albo herbatkę. A jak z gwinta to jeszcze długo samo pić nie będzie.....No i bez cyca ciężko w nocy.......Ty masz plan jak długo cycować?

Ja powoli zmierzam w kierunku kołdry....

Maja powiem ci , ze nie mam pojecia co bedzie dalej
fajnie z jednej strony , ze ominelismy niechcacy butle i inne takie , ale tez mamy problem , bo z czego bedzie to mleko pil noca np. przeciez nie bede mu kubka dawac :/
i tak sobie mysle , ze do roczku juz malo zostalo pociagniemy na cycu , a pozniej to juz jak kiedys pisalysmy ominiemy MM jakos
najgorsze pewnie beda nocki na poczatku , chociaz moze nie ?
kilka razy juz przespal cala noc , czyli sie da ! ogolnie to wstaje raz czasami dwa na cyca wiec nie jest tak zle :)

Made jeszcze zapomnialam napisac , ze gratuluje zdolnej corci !! sliczna i do tego utalentowana ;)

No Asionku to faktycznie nadzieja, że u Ciebie sam się odstawi - u mnie jak jest cyc do 2 godziny to będzie gorzej. No ale może też się samo jakoś uda.....DOBRANOC!

no i poszly sobie , a ja akurat mam czasu troche w koncu , bo jutro maz w domu ...

Maja no nadzieja jest zawsze :) moze byc tak , ze twoja mala zaskoczy nas wszystkich i bez problemu zostawi cyca , a moj bedzie ssal do 18ki hehe

Asionku - oj oj oj.....ale ten Twój synuś jest pocieszny :-) I jakie ma włoski śliczne :sorry2: i jak pięknie stoi :tak: Kochany dzieciaczek :-D
Dziękuję za gratulacje w imieniu córki :* A czytałaś, że Borisowi wyszły górne jedynki? :-p

dziekujemy ;)

a nie jeszcze nie doszlam do tego momentu .. gratki !!

narazie na filmiki sie napatrzec nie moge !!

Borysek cudny !! Manieczek w kapieli z toba boski , a glos meza hmmm pomilcze hehe

Olenka rewelacja jak walczy ze snem ;) no niemozliwa jest !!

Wikusia super dziewczynka szkoda tylko , ze tak krotko i nie za wyraznie :)

ide dalej czytac !!

Doczytałam:) Ale Młoda ma straszny katar i się co chwilę budzi więc nie bardzo popiszę bo tulić mojego glonojadka muszę...
Melduje tylko ze z cymbałek mojemu dziecku podobały się piłeczki i .... opakowanie:)) Piłeczki wrzucała i wyjmowała z kubeczka (tylko zawiedziona strasznie że trzy są i wszystkie na raz się nigdzie nie mieszczą ani w ręce ani w kubeczku) albo turlała po podłodze:) Dzwięki cymbałkowe były jej obojętne...

ASIONEK to u Was jak u nas z butelką:)) Słomką tez umiemy i z gwinka i z butelki po kubusio z niekapkiem:) Też nei wiem co zrobię jak odstawimy cyca w nocy...
A tak wogóle to Nat śiczny jest!!!!!! Współczuję choróbska!

A tak na dobranoc Mała 3 miesięczna Wikusia:))
DSCF6103.avi - YouTube

Dobranoc

reklama
Asionek - mnie zawsze takie głosy brały :zawstydzona/y: całe życie zachwycam się głosem pana Zanussiego :sorry2: Kolana dosłownie miękną.....ale już ciiiiiiiiiiii
Czy Nat siedzi w tym ekstra wózku, który mi się tak cholernie podoba? :))

monia :szok: jaka Ona piękna :))))) Paczę i paczę i.....przestać nie mogę :-) Słodziutka taka maleńka ślicznotka :))) Włosy rewelacyjne :-):-):-) i ten dziubecek....oj :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry