• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

zaraz ide nadrabiac :)

sorki za brak fotek , ale kurcze maly mial temperature , pozniej zwymiotowal syrop , a czopek wyszedl z koopa :/
ogolnie caly dizen mega marudny taki, biedak oczka az mial czerwone :(
wezwalam w koncu lekarza i twierdzi , ze gardlo czerwone i moze go bolec , dostal antybiotyk :(
teraz spi wykonczony
nic jesc nie chcial ,ani pic :/ dobrze , ze cyca ciagnal troche

do tego upal taki , ze mi sie wszystkiego odechciewa siedzie i sie rozplywam, mam ponad 40 na balkonie slonce az parzy :/

ehhh do kitu
oby Natul szybko wyzdrowial !!!!

oj tak chore dziecko to masakra :(
najgorzej ,ze nie powie co mu dolega tak naprawde :(
spi , ale co jakis czas sie budzi i poplakuje , dalam czopka przeciwgoraczkowego , czolka ma chlodniejsze , ale i tak jest mokry :/ to to juz wina skwaru :/ ja tez siedze i sie roztapiam , najchetniej bym poszla do wanny z lodowata woda , ale maly sie pewnie obudzi , a meza w domu nie ma ....

ok ide jakies foty z FB skopiuje i zaraz wstawie specjalnie dla Made :)

Asionku zdrówka dla Natanka!!!!!!!!!! Oj biedny maluch!!!!!!!!!!!!

Kocurku bagietkę myszy wyniosły!!!!!!!!! Gonić je????? A w sumie do czego Ci ta bagietka jak Ty mącznych nie jadasz? Oj podejrzane podejrzane! :errr::eek:

Rureczko to dzielna mama jesteś! Ja Maciusiowi pierwszy raz paznokcie obcięłam jak miał miesiąc. Wcześniej bałam się dotknąć! Buziaki dla Zuzi i niech śpi dobrze!

Made oj jutro wygilam co mam wygilać i będzie salwa śmiechu :-):-):-):-)

A KROPKOM MÓWIĘ NIE! KROPKI MACIE SŁUCHAĆ MAMUSI!

Ostatnia edycja:
ltAmx.jpg

t1pLm.jpg
pijemy sobie ;)

xdshn.jpg

a to z srody plazowanie :)
973bY.jpg

fotki z FB sa , bo jeszcze nie zgralam programu na kompa po tym jak Nat wszystko mi w komoie popsul i poszedl system :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry