Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale cóż... Jak się nie bywa, to człowieka sam sobie winien...
pracuję już prawie trzecie tydzień non stop
tzn każdego dnia, oprócz dwóch wolnych dni, raz koleżanka była chora, a drugi, to Boże Ciało...
no ale jakoś trzeba na pensję zapracować
generalnie wieczorami po przeczytaniu BB padam na resztki moich cyczków 
dosłownie padam, a rano z wstawaniem jest mega problem :-( ledwo na oko widzę i czuję pustynię w oku, a tu trzeba dobrze się prezentować, bo klienci nie lubią zblazowanych lal 

generalnie jestem w siódmym niebie jeśli chodzi o moją pracę, bo pomimo zmęczenia fizycznego, to dawno nie byłam tak zdrowa psychicznie
rośnie chłopak jak na drożdżach, w sobotę jedziemy na urodziny synka szefostwa :-) między chłopakami jest 13 dni różnicy
a moja szefowa jest o pół roku ode mnie starsza :-) bardzo dużo nas łączy, a byłyśmy sobie całkowicie obce
to musi być karma 

jestem tego pewna!!!

wreszcie rozruszam gnaty, pognębię cellulit, porządnie się wytańczę 

Boogie kocha tańczyć! 
wejdzie już w każde miejsce i wszystko dotknie, strasznie kumaty się zrobił i jak ładnie daje w przypływie dobrego nastroju słodkie buziaki mamusi
mój mądrala

Bardzo mnie ucieszył Twój post, jest taki naprawdę pozytywny, że aż miło na sercu. Życzę Ci już tylko samego dobrego. Ucałowania i uściski dla Was