reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Emyly powiem krótko! Mów mi Jadzia! Bruderszafcik? ;-) Jesteś niezła w odgadywaniu!

Rureczko z Tobą zawsze! W mordeczkę oczywiście! :-)

Mi się znikło, bo ledwo parę minut po tym jak wystawiłam łóżeczko turystyczne to już kobieta chciała przyjechać i oglądać. A ja w nieładzie, w domu bałagan, dzieciom kolację trzeba, kąpiel - więc zaczęłam działać a tu babeczka pisze, że jednak dziś nie podjedzie, odezwie się jutro :-p

Dobra, mogę się napić brudzia pod warunkiem, że Ty teraz odgadniesz moje imię hiehiehie
A to pani zrobiła Cię na szaro, ale co zdążyłaś zrobić to Twoje :D

Lil chyba nie damy rady...Emyly wie o nas za dużo;))))) to teraz czas na Emyly by dużo o sobie mówiła;)))

uff, dobrze,że mojego imienia nikt nie zgadnie:-D:-D:-D

ojoj śliczna Oleńka i Zuzinek nawet się pojawiły;)))

:) tak więc brudzik
11.jpg

Proszę się częstować.
Tymczasem lecę uśpić Igiego i jakbym sama również usnęła to miłej nocki for al.

MOJE DROGIE KOLEŻANKI!!!! :sorry2:

Pewnie już o Boogie każda z Was zapomniała :-p:-p:-p :zawstydzona/y: ale cóż... Jak się nie bywa, to człowieka sam sobie winien...:dry: :-p
otóż zostanę chyba pracownikiem miesiąca :-D pracuję już prawie trzecie tydzień non stop :baffled: tzn każdego dnia, oprócz dwóch wolnych dni, raz koleżanka była chora, a drugi, to Boże Ciało... :blink: no ale jakoś trzeba na pensję zapracować :tak: generalnie wieczorami po przeczytaniu BB padam na resztki moich cyczków :sorry2::baffled: dosłownie padam, a rano z wstawaniem jest mega problem :-( ledwo na oko widzę i czuję pustynię w oku, a tu trzeba dobrze się prezentować, bo klienci nie lubią zblazowanych lal :-D:-D:-D:-D generalnie jestem w siódmym niebie jeśli chodzi o moją pracę, bo pomimo zmęczenia fizycznego, to dawno nie byłam tak zdrowa psychicznie :rofl2:

u nas względny spokój, tylko żałuję, że teraz tak mało czasu spędzam z Remigiuszem :dry: rośnie chłopak jak na drożdżach, w sobotę jedziemy na urodziny synka szefostwa :-) między chłopakami jest 13 dni różnicy :tak: a moja szefowa jest o pół roku ode mnie starsza :-) bardzo dużo nas łączy, a byłyśmy sobie całkowicie obce :tak: to musi być karma :tak::tak::tak: jestem tego pewna!!!

co do mojego wewnętrznego ZEN, to słabiutko przędę, ale cóż... :baffled::baffled::baffled:

z ciekawostek, to chcę zapisać się na ZUMBĘ :-D:-D:-D:-D wreszcie rozruszam gnaty, pognębię cellulit, porządnie się wytańczę :tak::tak::tak: :-D Boogie kocha tańczyć! :-D:rofl2:

baaaaaaaardzo za Wami koleżanki tęsknię, tylko nie mam jak tego dokonać, żeby z Wami spędzić chociaż jeden dzień, Remi wymaga cały czas opieki, bo jak robi się za cicho, to znaczy, że psoci :sorry2: wejdzie już w każde miejsce i wszystko dotknie, strasznie kumaty się zrobił i jak ładnie daje w przypływie dobrego nastroju słodkie buziaki mamusi :rolleyes2: :sorry2: mój mądrala :-D

coś na osłodę wieczora, tudzież dawka cukru na rano :-p:rofl2:
Zobacz załącznik 476868Zobacz załącznik 476869Edzio ząbek :-D
Zobacz załącznik 476871 proszę nie robić mi zdjęć, bo jestem nie uczesany :rofl2:
Zobacz załącznik 476872moja mama :sorry2:
Zobacz załącznik 476873hej hooo na spacerrek by się szło :rofl2:

a teraz życzę Wam regeneracyjnej nocy! słodkich snów moje najmilejsze :tak:

reklama
Boogi :* Pamiętamy o Tobie o Kochana :tak: Bardzo mnie ucieszył Twój post, jest taki naprawdę pozytywny, że aż miło na sercu. Życzę Ci już tylko samego dobrego. Ucałowania i uściski dla Was :))))
Remiczek piękny chłopczyk :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry