reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękujemy, Ola też niezła babeczka :)
Wyprzedaże są fajne tylko zdradliwe. Zazdroszczę Wrocławia, mieszkałam tam prawie 6 lat i tak tęsknięęę, za rynkiem, za wyspą słodową, nawet za korkami

reklama
Emyly :-) nie wyobrażam sobie nigdzie indziej mieszkać !:sorry2: I dlatego jestem sama 4 dni/tyg. Do Wawy nie chciałam za pracą taty Oli iść :eek: A gdzie Ty obecnie?

Hej Kochane :)))

KUOTKU - śliczności w tej przebieralni widzę :-p:-) i Oleńka i mamusia, i jak tu nie Kochać Kuotków :sorry2: Cudownie wyglądacie :-)

emyly - świetny chłopczyk z Igorka :-D i jaki silny :))) Żałuję, ze Ciebie tak niewiele ;)

Sikamy cały czas do kibelka!!! Tylko z kupką gorzej :eek: łapiemy w locie :)))))) Maniek jeszcze nie kojarzy, ze kupkę też się robi do kibelka :))) Mam nadzieję, ze do września załapie :-)

Jak Oleńka? i Jej leniwe uzębienie? :sorry2:

Aaaa....OLIVKA!!! Pisaj co u śnionego słychować? :-p Myślałam intensywnie jak Ty se z tym poradzisz....mam na myśli ten Jego głód na wiedzę :-)
A z tymi pazurami, to współczuję...ja myślałam, że to znowu jakieś cuda niewidy będziesz robiła....a to poważna sprawa jest :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry