reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Emyly zaskakujesz mnie....:eek: Nie znamy się zbytnio a Ty wszystko o nas wiesz. Na pewno nie jesteś naszą starą koleżanką ale pod innym nickiem?? :-p:-p:-p:-p Oczywiście chodzi o Asionka....hmmm...przyznaj się przeczytałaś właśnie 5000 stron wstecz? ;-) Coś bym Ci jeszcze ciekawego zadała do odgadnięcia, ale nie mam pojęcia co :szok:

Mary dobrze, że u Was lepiej (choć współczuję migreny ogromnie!) i widzę, że Ty masz dokładnie to samo co ja - boisz się zapeszać. Ja sobie właśnie ostatnio o tym myślę i zastanawiam się czy faktycznie mówiąc o czymś możemy coś zapeszyć? Bo ja na przykład umeblowałam swoje mieszkanie, a wniosek do banku nawet jeszcze nie złożony :baffled::baffled::baffled: Jeśli zapeszyłam to chyba kiepsko zniosę porażkę :baffled::baffled::baffled::baffled:

Monia a teraz wynajmujecie mieszkanko? Ja to w ogóle jak sobie pomyślę to do 27 roku życia mieszkałam z mamą jako panna, potem (czyli od 7 lat) wynajmowałam (i dalej wynajmuję) mieszkanie (jako panna z panem i z dziećmi) :baffled: Trzymam kciuki, żeby mąż znalazł szybko pracę i siup po kredyt! A czemu piszesz o wkładzie własnym? My w ogóle nie mamy wkładu.

Maran
gratuluję takiego ładnego spadku wagi! I naprawdę jesteś konsekwentna! Super! Miło się czyta takie dobre wieści!

Paulinka decyzja podjęta, będą dziecinne grawery, a jak dzieciaki się zbuntują to się zaklei okleiną meblową - moja mama ma tak szafki porobione i wyglądają jak nowe! W ten sposób i wilk syty i owca cała!

Emyly 8 kg to nieźle jak na 4 miesiące! To musi być klopsik co? A cycuje się czy buteleczka?

reklama
:) nick mam cały czas ten sam, jeszcze przed ciążą śledziłam w pracy, potem przez całą ciążę na zwolnieniu wiec czytałam i teraz czytam, ale z tym to chyba jak z podsłuchiwaniem - niezbyt ładnie wiec w końcu trzeba się przywitać :)
Synek tylko na cycku był do czwartego miesiąca a od miesiąca daję już dodatkowo słoiczki z powodów kupkowych, a właściwie ich braków ( yy kupek oczywiście a nie powodów :P ) . Teraz trochę już lepiej ale jeszcze nie idealnie

ojoj Emyly ale ci ładnie ynek rośnie-jest co ponosić, co??? moja mała miała 8kg przy 8-9 mies.;))) teraz ledwo do 10kg dociąga;)))

ufff zaczynam się stresować przeprowadzką i podobnie jak Lil grzebię w necie i mebluję-jeszcze nie wiem co ale mebluję;))

pokaże Wam prezent dla M. na dzień ojca;)
Zobacz załącznik 476732Zobacz załącznik 476733Zobacz załącznik 476734

a to moje trzpioty kochane;))

Zobacz załącznik 476735Zobacz załącznik 476736Zobacz załącznik 476737

a MAde dziś będzie????bo znalazłam coś fajnego w ikea i tak myślę czy coś w podobnym stylu by mi nie machnęła ale z 4 sówkami;)))
SOLMYRA Obraz - IKEA

Luluś bo z wkładem własnym jest mniejszy kredyt potrzebny i lepsze oprocentowanie kredytu... My oboje strachliwi w tych kwestiach więc oszczędzaliśmy ile się dało i trochę tego jest:)
Teraz wynajmujemy, 3 pokoje i w sumie całkiem niedrogo, ale... właśnie swoje to swoje.... No i to 3 piętro mnie już męczy... chociaż całe życie mieszkałam na czwartym:) potem przez chwilę na pierwszym i strasznie się przyzwyczaiłam:)

Emyly to przynajmniej nie masz problemu z odróżnieniem która jest która:-) ja się kilka razy pomyliłam na początku:))

Ide do domu:)
Jutro do warszawy na szkolenie więc mnei nie będzie... wracam jakoś w nocy straszliwie (najoptymistyczniej na 19 najpesymistyczniej 21) więc trochę się Młodą stresuję....
Miłego popołudnia:)

Paula prezent śliczny!!!! dzieciaki też:) Majeczka jaka już duża!!

A co powiecie jak moja Wikuśka dopiero waży 8500:szok: ja myślę że ją źle zważyli, ale nawet jeśli to max 9 waży..... Dużo je ale ruchliwa straszliwie i pewnie gubi wszystko...

dzięki Karola;)))

a prezent projektu własnego-no dobra, prawie;))) wybrałam kolory i szablon na allegro:-D a zamawiał przyjaciel rodziny;)) bo na naszym allegro mąż by od razu zauważył;))

Monia wszystko możliwe,że mała twoja od razu spala to co zje-moja je za 10 w ciągu dnia, biega nieustannie, próbuje baaaaardzo ostrożnie samodzielnie chodzić i ciągle w ruchu, więc spala wszystko co zje zaraz;)))

Lilu a ja bym nie wpadła na pomysł z okleiną!!!no super opcja;)))

ech i z tego wszystkiego mała się obudziła, wpadnę później

będąc wredną mam jeszcze pytanko do Emyly (wybacz kochana)-kto jechał na porodówkę w wozie straży pożarnej????

buziaki

Ostatnia edycja:
W smyku wyprzedaż... :dry:
W coccodrillo wyprzedaż..:dry:
W H&M wyprzedaż... :dry:
W C&A wyprzedaż.. :dry:
W F&F wyprzedaż.. :dry::dry::dry:

A miałam kupić dywan do pokoju Oli :dry::dry::dry:

Bardzo przepraszam za wczorajsze wtargnięcie i zniknięcie, ale moja misia sprawiała trudności do 23... a dziś już od 5 rano - jedyne wyjście to uciekać z domu :eek: Ale muszę omijać galerie itp. - chociaż nie powiem, zadowolona jestem straszliwie, bo mała obkupiona na lato/jesień/zimę, że hoho.. i ZA TAKIE CENY!!!! :szok:
Wszystko 50-75% taniej :-)

Ale dywana ni ma... i nawet zatankować już ni ma za co :-p

Ostatnia edycja:
Carolu Droga :-p ja Ci mówię, że zaszalałam tak, że nawet pakiet zdrowasiek tego nie odkupi :eek: Tydzień siedzenia na doopie o wodzie i (może) suchym chlebie mnie czeka :-D Byle do wypłaty :sorry2:

Raaany...!! Muszę sprawdzić, czy kawa aby jest..!!! :szok: ???

A co Tobie z tymi klamrami zrobili? :baffled:

reklama
Kocurku jakbyś miała więcej czasu to bym powiedziała DAJ POPACZEĆ!!!! Sobie coś kupiłaś??? Miło Cię widzieć :-)

Paulinko dzieciaczki super! I żyrafka nawet jest! A obrazek śliczny! Prezent dla taty też super!!! :-):-):-) No i Twój zachwyt pomysłem z okleiną wspaniały :-):-):-) Miło mi! Dobrze mi! A zagadka super! Przypomniał mi się ten opis - jakbym scenariusz filmowy czytała :-):-):-)

Monia super, że coś uzbieraliście - wiem, że wtedy kredyt tańszy. My nie mieliśmy jak odłożyć..za dużo na wynajem idzie, no i ja już długo bez pracy...A co do pięter to my będziemy na 4 właśnie :-p:-p:-p To był mój wybór - bo na 4 piętrze mieszkanie jaśniejsze, no i nad nami nikt nie będzie mieszkał - a ja nie lubię jak mi ktoś nad głową tupie :-p U mojej mamy dzieci skaczą na skakance i grają na pianinie do 22. Ich mamusia chodzi w butach na obcasach od 6 rano. Moja mama ma już dość i ją rozumiem!

Carola a od czego te palce tak bolą?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry