reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia oj nie kochana, na Zuzinku koniec! drugi raz takiej ciąży z problemami nie zniosę!

Mary doszła doszła, testujemy. Mam nadzieje, że się sprawdzi :)

Nocka nie taka tragiczna, 2 pobudki więc nie jest źle :)
Byliśmy u kardiologa, zrobili ekg i inne badania i Zuzia ma serduszko zdrowe :) aa i waży już prawie 4 kilo!

Rureczko gratuluję! Super wieści :-):-):-) I miałaś super noc! Ja też chcę tylko dwie pobudki ;-):-p Wyspałaś się???

Paulinko mieszkanko super - ile jest tam pokoi? Ile pokoi chcecie wynająć?

Co do mebelków to mnie przeraziłaś, muszę się zorientować czy w razie czego można przemienić fronty w tych łóżkach (tył do przodu) - ja się tak napaliłam, że szok. Są jeszcze inne wzory, bardziej młodzieżowe, ale ja bym chciała te...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lil co by się nie zajechać ze sprzątaniem to jak na razie mi 2 pokoje stykną;)) tak do 50m;))) a mam jedynie wymagania,że mieszkanko 2-3 pokojowe, balkon (bo gdzie ja będę te sterty prania suszyć;)), i góra na 2 piętrze (wyżej się nie pcham z dwójką dzieci;))

wiesz ale to jest moje zdanie jeśli chodzi o łóżka dla dzieci-może twoje dzieci nie będą aż tak się nastolatkować od razu;))) bo coś czuję że to co moje teraz potrafią to dopiero przedsmak przyszłości;)))

Ach Paulinko przekonujesz mnie w pełni, ale i tak muszę ten błąd popełnić i kupić łóżka z infantylnymi grawerami :zawstydzona/y::zawstydzona/y: najwyżej sobie potem plakat z czachami powieszą :zawstydzona/y: Made wie, że ja lubię takie infantylne obrazki :zawstydzona/y: Jak ja byłam mała to miałam stare meble po rodzicach i tyle...I nigdy nie miałam swojego pokoju....I teraz swoje ambicje pokojowe na dzieci przerzucam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Oj niedobrze niedobrze :-p:-p:-p:-p:-):-):-):-)

O a tu mam pokój dla Zuzi! Kawę z mlekiem postawię na stole i będzie tak jak chciałaś Rureczko :-p I to jest wersja od razu dziecięco młodzieżowa!

Zobacz załącznik 476637

No i na ścianę te obrazki z misiami...

Zobacz załącznik 476638

Ostatnia edycja:
Lili jakie tam infatylne??? mi też się bardzo podobają te łóżka-po prostu ja mam inne podejście do tego i już-ja za to postawię na inny wystrój-taki typowo dziecięcy-bo tapetę częściej się zmienia niż łóżko-tak na przykład- prawda???;)))

ja też miałam meble po rodzicach, też mi brakowało własnego kąta...

Paulinko no racja racja racja! Wiesz te łóżka to można kupić w wersji BASIC - całe białe bez niczego. Więc ostatecznie i tak można.

Albo dla dziewczynki

Orchidea - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce

a dla chłopca

Dakar - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce

Wersja BASIC:

Basic - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce

Albo jeszcze taka ładna wersja WANILIA

Wanilia - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce

No! :-p:-p:-p

A tymczasem wybieram się do mamy, wezmę małą pod parasol i przelecę, bo w domu chyba już jej się nudzi.....:baffled::baffled::baffled: A mama niestety nie ma internetu, więc odezwę się po powrocie! I kogo jeszcze nie zmęczyłam tematem mebli to proszę o opinie :-p:-p:-):-):tak::tak::tak:

reklama
Lilu prawie tak :-) teraz w dzień chciałam dospać to mi sąsiad taką łupaknę zaserwował, że się wkur**iłam, poszłam do niego i proszę grzecznie żeby ściszył, bo dziecko spać próbuje na co on mi mówi, że ma urodziny i nic go nie obchodzi. Zadzwoniłam na policję to ten gnojek wyobraźcie sobie z domu specjalnie wyszedł, bo mu niepotrzebnie powiedziałam, że to zgłoszę!
Zaraz dzwonię do dzielnicowego, bo tak dłużej nie dam rady :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry