reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej:)

Witam się przy kawce porannej:)

Made Maniek piękniasty!!!!! Taki leżaczek też mam ale Młoda w nim siedziała gdzieś do 7 miesiąca tylko. Dostaliśmy na chrzciny i głupi obyło wyrzucić... a swój miałam taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK FOTELIK 3w1 0-18 KG (2403736142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
teraz jest na funkcji krzesełka i Młoda ogląda w nim bajki:)
czyli te twoje chłopaki to takie z wpadek som?:-D

Rurka a próbowałaś kąpieli i ciepłych okładów na te płacze brzuszkowe? Są też specjalne masaże ale to ciężko przez neta wyjaśnić... ja się z Wiki też bawiłam w podkurczanie nóżek do brzuszka, albo naprzemienne przyciąganie łokcia i kolanka... wzmacnia mięśnie i trochę pomaga... I u nas rewelacyjny był esputicon...
Jak tam nocka?
A nie chcenie miec więcej dzieciaków po Zuzinku?

Carola jak zdrowie dzisiaj?
Ja jak widze takie maluszki to też bym tuliła.... i swojego kolejnego mi sie od razu chce....ehhh

Liluś Małżonek zasypia dość wcześnie ale niestety najczęściej budzi sie ok północy, troche nie śpi i potem znowu śpi... także różne ma te pory spania...

A u nas to już się pogubiłam ile tych zębów idzie:baffled::crazy: dziś znowu panadol w nocy był... dopatrzyłam się dwóch dwójek i dwóch trójek... ale to tylko naj krzyczała bo na hasło "pokarz ząbki" to albo wkłada palucha do buzi i sobie maca ząbki albo wywala język:)

Dzień dobry :-)

Jak Wasze nocki??

Monia jak się dziś czujesz?

Ja się dziś wyspałam - taka pogoda na spanie dobra :tak::tak::tak:

W nocy o meblowaniu nie myślałam, ale teraz myślę :-p:-p:-p

I mam pytanko - zwłaszcza do Made i Kocurka. Czy dzieci faktycznie będą się wstydzić za 10 lat spać w łóżkach z tych serii?

Formuła - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce

Sawanna - Kolekcje - meblik.pl - Meble dla dzieci, meble dziecięce, meble młodzieżowe, łóżeczka dziecięce

Myślę tylko i wyłącznie o łóżkach - resztę mebli będą miały normalne :zawstydzona/y::-p

Ja w tych łóżkach jestem zakochana i toczę właśnie spór z panem!

JOS dzięki za kciuki!!!!!!!!!!

Dzien doberek!

Monia - jeju, wspolczuje tej tragedii, ale trzymam mocno kciuki!!! Moze jeszcze nie wszystko przesadzone, moze jakas bledna diagnoza...

Rurka - jak Zuzia? Dostalas juz nowa butelke?

Lil - widze, ze u Ciebie akcja wystrojowo-wnetrzowo-lozkowa. :-) A jak Martynka?

Mademoiselle
- standardowo sliczne zdjecia Twojego slicznego synusia! :-)

Kot - trzymam kciuki za sen corci i za ogolna poprawe...

Jos - jeju, kochana, wspolczuje ogromnie! Ale jemu szybciutko wloski odrosna! Fryzjer jeszcze cos poprawi i moze nie bedzie tak zle...

Emyly - witaj!

Pozdrawiam wszystkie mile Panie!

No Mary super, że się meldujesz - pisz co u Was! U nas ok, nic się nie zmienia co prawda, ale widzę, że wszystko zależy od moich nerwów - jak jestem spokojna to potrafię wiele zaakceptować. A w ogóle to drugi dzień ciągle pada i znowu cały dzień w domu :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry