reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carolka masz PW.

Rureczko oj ja teraz też mam etap urządzania w myślach, co mi spać nie daje, już mnie to męczy, ale wczoraj w nocy urządziłam w myślach oba pokoje dzieci :-p:-) Czuję, że do salonu meble za 10 lat najprędzej kupię :-p O ile ten salon będzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czy ja za bardzo nie zapeszam? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Made fajne! My mieliśmy coś podobnego z Fisher Price i też już się pozbyłam, bo Martynka już szału na tym dostawała. Jak dziecko zaczyna się przemieszczać, to nie usiedzi...

chciałam tylko powiedzieć dobranoc i zaznaczyć na jutro do kawy ile doczytałam:) bo pewnie znowu napiszecie jakieś straszne ilości i nie będe wiedziałą gdzie skończyłam....

Jutro poodpisuje co? Dziś był ciężki i niedobry dzień i nie mam siły. Moda śpi, mąż śpi i nawet pies śpi więc ja też się kładę z nadzieją na dobrą noc chociaż:)

DOBRANOC

Made ale on jest fajny!!!!!!!!!! I coś mi się zaczyna do Manka podobny robić!

Monia dobrej nocy Ci życzę! A Twój mąż tak wcześnie zasypia? To ja bym się z nim dogadała! Bo zawsze wszyscy się dziwią co ja tak szybko spać chodzę i nikt nie rozumie, że po prostu lubię..

A Paulinka gdzie się ukrywa???

Chciałam jeszcze powiedzieć, że widziałam Jos na zdjęciu w stroju kąpielowym i ja się tak nie bawię! Wygląda jak modelka, która dzieci zna tylko z opowieści! Super laska jesteś i tyle!

Rureczko tak malutkie dzieci średnio lubią leżaczki - i ja uważam, że jednak lepiej na płasko kłaść. Ale możesz spróbować na chwilę.

Ja Martynkę około 3 miesiąca zaczęłam kłaść.

DOBRANOC KOCHANE! Dziś nie mebluję! Dziś śpię!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry