reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Uuuuuuuuuuuu Emyly - myślałam, że Cię zaskoczę a tu proszę....Faktycznie nas wtedy podczytywałaś....Hmmm co tu nowego wymyślić :-p:-p

Paulinko pomożesz??? :-p:-p:-p Chciałam spytać kto urodził krótko po masażu szyjki macicy, ale to za proste pewnie też.

Made chcę sprzedać łóżeczko turystyczne, bo mam fajne, a Martynka nie skorzysta, super matę edukacyjną TINY LOVE "plac zabaw", pozytywkę na łóżeczko FISHER PRICE (też fajna, ale szybko się chyba nudzi dzieciom i na Martynkę nie działa :-p), ogromną komodę z przewijakiem, którą robiłam na zamówienie i która zmieści wszystkie sprzęty i ubranka Martynkowe i która dostosowana jest dla ludzi od 170 cm wzwyż :-p. To wszystko to raczej nie na wysyłkę chyba. Dlatego myślę o TABLICY. A sprzedaję, bo zbieram na meble :-p

Rureczko zdjęć na razie brak.

Lilu - trochę Ci się tego uzbierało :tak: Ja też myślałam o wystawieniu na Tablicy albo na Allegro....no nie wiem, mam trochę tych dzieciowych sprzętów, i najwyższy czas się z nimi pożegnać :))))

o tak, można znaleźć fajne okazje, często przeglądam ogłoszenia :))

Lil ze zbieraniem kasy doskonale Cię rozumiem... my musimy wyremontować pokój, który będzie dla Zuzi, kupić mebelki i łóżko, które będzie po łóżeczku:szok: i może Made znajdzie troszkę czasu i nam pyknie jakies misie na ścianę?:zawstydzona/y:

rureczka - gdyby życie się inaczej ułożyło, to na mojej córce by się skończyło :))) a że lubi niespodzianki robić, to są jeszcze dwa chłopaki cudaki :-)

reklama
Lilu białe mebelki, na ścianach pudrowy jasny róż i jasna kawka z mlekiem... jeszcze dokładnej koncepcji nie mam, ale powoli dojrzewa w mojej głowie!

Made Ty nie strasz:szok: my się teraz stosunkujemy co prawda rzadko ale zawsze i to bez zabezpieczeń żadnych:szok: ale drugiego lipca idę do lekarza i poproszę o jakiś specyfik antyciążowy! i nie będzie więcej kolek w przyszłośći:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry