hej !!!
monia : straszne to co sie stalo... 3mam kicuki by zdarzyl sie cud!
lil : dziekuje

zabek odpukac wyszedl niezauwazalnie, wlasciwie to mam taka cicha obawe wyrzut ze zobaczylam go nawte moze kilka dni po fakcie ... bo cos za ladnie juz wyszedl... no ale zobaczylam w dzien ojca francuski wiec super

to sie liczy !
made : piekny manius kochany !!!!
piekne to lzoko marinero ... wszystko piekne !
wiolka : powodzenia w organizowaniu chrzcin !
kot : &&&& za Ole!!!!
lil : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kredyt !!!!! musi byc dobrze !
carola : zdrowka
u na sok, bieg jak zawsze, jutro jade zapisac L. do nowego przedszkola... bede sie telepac strasznie z filutekiem ale nie mam wyjscia ...
poz atym maz mi dziecko dzis zbeszczescil... ogolil poldynke. byl pewien z emasyznka to nie mozna zrobic nierowno. a mozna i to bardzo. chryste, mam dziecko w dziury.. tragedia... normalnie prawie lyse place, zdjecia sie nie odwaze wstawic az sie boje myslec, przypominac sobie ten widok ... boje sie ze dzieic starsze beda sie z L; smialy... wiadomo wlosy odrosna, to nie tragedia
ale wierzcie mi jets bardzo bardzo zle... takich stylizacji to ja specjalistka od holocaustu nawet na fotografiach archiwum zydowskiego instytutu historycznego w warszawie nie widzialam...
zaponialam !
witam nowa mame pieknego chlopczyka