reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam i ja
dawno nic nie pisałam, ale nie mam na nic chęci...:zawstydzona/y: mecze ogladam wieczorami NIE MUSZE!!! lubie i piwo pije jak stary chłop do meczu... dzieciaki dokuczaja jak zawsze, Maja szaleje, Ala gada bez przerwy...

poczytuje co u Was, ale... no właśnie nie zawsze jestem na bierząco...:zawstydzona/y:

pozdrawiam wszystkich i myśle o Was ciepło...

aha diete w miare trzymam póki co 9 kg ubyło wiec mimo piwa jakoś chudne... ;-)

reklama
Karola???????????????????????? mam pytanko do ciebie odnośnie tel. na twojej aukcji-napisz mi na priv ile byś chciała w opcji kup teraz;))) mąż się pyta;))) aha i czy ma simlocka??

Ostatnia edycja:
paulina ja to już poprostu musze sie za siebie wziąć bo masakra... dieta nie jest tak bardzo uciążliwa bo jem dużo warzyw, owoców, nabiału, troszke mięsa malutko pieczywa... nie przekraczam 1200kcl. a w miare sie najadam bo mam 5 posiłów... no i wiadom nie odmierzam wszystkiego wagą i pije kawe ale i tak efekty widze, podobne jak na Dukanie a jedzenie bardziej urozmaicone... na Dukanie schudłam 8kg w 8 tygodni a tu jest 9kg w 8 tyg. wiec jest dobrze :) tylko to gotowanie dla rodziny troszke "boli" bo gotuje im zupy i drugie dania a nie jem tego choć mi pachnie... ale za to dobre nawyki żywieniowe w sobie wyrabiam po tylu latach hehehe

Maran to jedyna opcja w tej sytuacji, to powoli wprowadzaj swojej rodzince te nawyki żywieniowe, które obecnie stosujesz-zobaczysz,że oni z łatwością się przystosują, będą zdrowsi a tobie będzie łatwiej gotować;))

Hej:)
Kawka nr 2:))

Maran 9 kg to straszliwie dużo!!! Gratuluję!!! I Paula ma rację z wprowadzaniem tych zdrowych nawyków żywieniowych... też tak chyba musze...

Lil boziu jakie te mebelki piękne są!!!!!! Ja tez nigdy nie miałam własnego pokoju... nie wiem czy Wiki tez będzie mieć bo mieszkanie chyba kupimy więc jak będzie więcej niż jedna dzidzia to pewnie będa dzielić pokój.... No tak czy siak mebelki śliczne... No i trafiłas w mój czuły punkt.... tez bym już chciała kupic i meblować.... mamy 3/4 potrzebnego wkładu ale obecnie mąż bez pracy więc dupa z kredytem... ehhh

Rurka super że Zuzinek zdrowy:)))) Jeszcze może zmienisz zdanie co do drugiego, za kilka lat jak zapomnisz:)))

LIl - moja siostra ma meble z meblika i BARDZOOOO zadowolona, w szczególności właśnie z super wygodnego łóżka :)
Czy masażyk dotyczył Asionka? :)
Wróciliśmy własnie ze szczepienia, mały ciężarowiec waży już 8100.
Carola - zdrówka :)

reklama
No Mary super, że się meldujesz - pisz co u Was! U nas ok, nic się nie zmienia co prawda, ale widzę, że wszystko zależy od moich nerwów - jak jestem spokojna to potrafię wiele zaakceptować. A w ogóle to drugi dzień ciągle pada i znowu cały dzień w domu :baffled:

Lilus - dzieki, kochana! :-) U nas OK, z Mia duzo lepiej, ale az strach pisac, by nie zapeszyc. :sorry2: Za to ja mam juz 3. dzien jakas migrene - tak mnie glowa boli, ze az lzy same leca! :-( Ja mam podobnie jak Ty! Spokoj to podstawa, ale ja tez jak mam nocke do d***, to i wszystko jest do d***... Tak wiec jak najwiecej ladnych i wyspanych nocek Wam zycze!

buu u mnie też pada, a raczej leje...

MAry jak tam u Was?Mia się choć trochę uspokoiła z nockami??

dzień dobry dla reszty;)))

Paulina - a dziekuje, z Mia juz duzo duzo lepiej, ale jak wspomnialam, az boje sie pisac! Widze teraz, ze ona ma wyrazne fazy lepszych i gorszych dni, ale ten kryzys u nas to ewidentnie nie byly zabki, tylko ten kryzys 8. miesiaca... :zawstydzona/y: Nawet bym nie przypuscila, ze cos takiego jest - duzo sie od Jos dowiedzialam na ten temat. No i jak dotad to najgorsze, co nas spotkalo. Gorsze chyba nawet od kolek! :szok: A u Was coraz blizej przeprowadzki!

Monia oj nie kochana, na Zuzinku koniec! drugi raz takiej ciąży z problemami nie zniosę!

Mary doszła doszła, testujemy. Mam nadzieje, że się sprawdzi :)

Nocka nie taka tragiczna, 2 pobudki więc nie jest źle :)
Byliśmy u kardiologa, zrobili ekg i inne badania i Zuzia ma serduszko zdrowe :) aa i waży już prawie 4 kilo!

Rurka - czyli decyzja podjeta i Zuzia nie bedzie miala rodzenstwa? U nas problemy od samego poczatku, ale nie wyobrazam sobie by Mia nie miala braciszka czy siostry, wiec jeszcze dwoje w planie. :-);-) Ale Twoj wybor rozumiem doskonale. Mocno trzymam kciuki - obybutla Wam pomogla! Chwala tu sobie, wiec mam nadzieje, ze u Was zadziala!

witam i ja
dawno nic nie pisałam, ale nie mam na nic chęci...:zawstydzona/y: mecze ogladam wieczorami NIE MUSZE!!! lubie i piwo pije jak stary chłop do meczu... dzieciaki dokuczaja jak zawsze, Maja szaleje, Ala gada bez przerwy...

poczytuje co u Was, ale... no właśnie nie zawsze jestem na bierząco...:zawstydzona/y:

pozdrawiam wszystkich i myśle o Was ciepło...

aha diete w miare trzymam póki co 9 kg ubyło wiec mimo piwa jakoś chudne... ;-)

paulina ja to już poprostu musze sie za siebie wziąć bo masakra... dieta nie jest tak bardzo uciążliwa bo jem dużo warzyw, owoców, nabiału, troszke mięsa malutko pieczywa... nie przekraczam 1200kcl. a w miare sie najadam bo mam 5 posiłów... no i wiadom nie odmierzam wszystkiego wagą i pije kawe ale i tak efekty widze, podobne jak na Dukanie a jedzenie bardziej urozmaicone... na Dukanie schudłam 8kg w 8 tygodni a tu jest 9kg w 8 tyg. wiec jest dobrze :) tylko to gotowanie dla rodziny troszke "boli" bo gotuje im zupy i drugie dania a nie jem tego choć mi pachnie... ale za to dobre nawyki żywieniowe w sobie wyrabiam po tylu latach hehehe

Maran - gratuluje, kochana, takiego pieknego spadku wagi i silnej woli!!! Bardzo mi zaimponowalas! :-) Super! A z meczykami mam tak samo: ogladam, bo lubie, a i piwko do meczu w sam raz pasuje! :-D Moj M. jest srednio zainteresowany pilka nozna, juz ja bardziej! :-D

LIl - moja siostra ma meble z meblika i BARDZOOOO zadowolona, w szczególności właśnie z super wygodnego łóżka :)
Czy masażyk dotyczył Asionka? :)
Wróciliśmy własnie ze szczepienia, mały ciężarowiec waży już 8100.

Emyly - slicznie rosnie! Oby tak dalej!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry