• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka w kwestii pieluch nie pomogę bo my tylko Huggies super dry, po biedronkowych Wiki miała odparzenia:baffled:

Emyly podziwiam... ja miałam plan że na początek w tetrze i nawet kupiłam 60 sztuk... ale jak zobaczyłam kupe w tetrze i chciałam ja uprać :angry::baffled::baffled::baffled: już więcej takich pomysłów nie miałam:)

Ja licze śmierdzące testy i też płynę ale nijak mi to do żaru tropików nie pasuje.....:eek::eek::crazy:

Lil :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
To, co nam odpowiadało, dyktowała cena :-D Przez większość czasu najbardziej odpowiadało nam Bella Happy :-p

MONIA a mój Kamisiek całkowicie tetrowy :-)

Rurka - tzw wielorazówki z kieszonką. To sa takie majteczki nieprzemakalne gdzie do środka wkładasz mikrofibrę, częściej trzeba zmieniać ale zakup szybko się zwraca. Na razie mamy takie
PIELUSZKI WIELORAZOWE PUL MINKEE 2 WKŁADKI POZNAŃ (2428711310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
teraz dokupiłam jeszcze trochę cieńsze
Markowe śliczne pielusie COOLABABY bambus/węgiel (2445405205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie przeciekają, no chyba że nie zmieni się wkładu przez 4 godz :)
z pranie też nie ma problemu, i tak piorę rzeczy Igiego codziennie. U nas się sprawdzają jeszcze z jednego powodu - młody robi bardzo mało kupek więc nie muszę zapierać od razu. Pampersy tylko na noc, żeby nie wybudzać dzieciaka co chwilę przebieraniem

DSC_9027.jpg

Ostatnia edycja:
Kotek mam belle pod łóżeczkiem, mega paka i jakoś nie mogę się do nich przekonać- takie twarde się wydają i dużę a mamy 2!!
Zuzia poza tym chyba woli być bez, bo jak tylko jej zdejmę to sie zaraz cieszy i osika przewijak:-D:-D:-D

rurecka :rofl2: Ty to chyba siedzisz w mojej głowie :-):-):-))))))
Szkoda tylko, ze takiej małej pupci nie mam :eek: paradowałabym w samej panterce po osiedlu :-D

Emy - słodziaczek z Igorka :-) i jaki silny :szok: mój Boris to jeszcze tak nie zrobi :-):-):-) GRUBAS JEDEN!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry