• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki kochane :*

Lilu koreczki powiadasz? :-D:-D zamieszkaj ze mną, skutecznie poprawiasz mi humor ukochana moja! :****

Monia ja się boję chusty, chociaż oglądałam i chciałam kupić, wydaje mi się to bardzo niewygodne dla maluszka:szok: a Ty używałaś??

Wiolu dziękuję bardzo, spróbujemy!

Made poddałam się i mama dzisiaj kupi Viburcol :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zuzia się doigrała:-D

Kochane używałyście pieluch z Lilda??

Kotek co tam Oleńka porabia i Bilonik <3 ?? :-D

Monia oj to się w pełni z tym zgadzam! Przede wszystkim dzieci płaczą, bo nie potrafią mówić. Więc płaczem wyrażają dosłownie wszystko! Potem dochodzi śmiech i gaworzenie...Generalnie dla takiego maluszka wszystko jest szokiem- ja gdzieś wystrzelona w kosmos pewnie też bym nie była szczęśliwa...Najważniejsze, że w końcu rodzicie dogadują się z dziećmi i wiedzą o co im chodzi. Rureczko u Ciebie też tak będzie!

Made to kręcimy ŻAR TROPIKÓW online? :-p Kto się przyłączy?

Rureczko ja używałam przy Maciusiu pieluch z Lidla - ale już jak był starszy. I dobre były :-) A mieszkać z Tobą mogę chętnie :-):-):-):-p:-p:-p:-p Z całym moim dobytkiem :-p:-p:-p

A oto ŻAR TROPIKÓW kwestia pierwsza:

"UFF jak gorąco! PUFF jak gorąco! Kto mi poda mrożone MARTINI? Wstrząśnięte! Nie mieszane!"

O kwestia druga!

"Pamelo ratuj!!!!!! Topię się w zimnej wodzie! Dolej ciepłej!"

Żar tropików odc 1. Jak wyjść do sklepu i wrócić cało
Rurka - z pieluchami nie pomogę My używamy wielorazowych i mogę polecić z czystym sumieniem, każde dziecię jednak pewnie zareaguje inaczej :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry