• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobry wieczór koleżanki:-)
Tyle przez weekend naskrobałyście, że wielkim cudem udało mi się doczytać... Ale z racji ze wiek już nie ten, to pozwoliłam sobie zapomnieć, co komu odpisać i na kiedy...
Ze spraw bieżących przyswoiłam tylko tyle, że Made powróciła na nasze forumowe łono cała i w jednym kawałku, i czekamy na dobre wieści (a jak się poszczęści to może i jakąś fotkę) z wizyty Corazon..:happy2:

reklama
CorazonPartio to jeszcze raz gratuluje kropek niech rośnie teraz w siłę :-) Nawet nie wyobrażasz sobie jak Twoja ciąża mnie cieszy...wreszcie się doczekałaś. A jak mama05 co z jej starankami?

Mama odpuściła...mało jej teraz na BB:(
Cholernie jej współczuje ona już tak długo próbuje i nic...jejciu a tu ludzie zabijają własne dzieci...za co ją ten los tak pokarał?...Niesprawiedliwe to wszystko...ale dość dołowania. Mam nadzieję ,że za niedługo przeczytam tu wieść ,że mama05 jest 2w1...
CorazonPartio jesteś teraz naszym promyczkiem nadziei a w sumie to Twój Kropek ;-)

CORAZON śpij spokojnie... :)

A ja idę film obejrzeć. Z synem, na komputerku :) Może Ufolek pozwoli... na razie śpi... mój mały bidulek, tak się dziś umęczył.. i mamę też... ;)

DOBRANOC :*

p.s. MADE zbieraj siły na poranną kawę! :-)

Witam wszystkich :) nadrobiłam cały dzień nieobecności, co spamiętałam to napiszę

MAJECZKA - z okazji Twoich pierwszych urodzinek życzę tyle uśmiechów, żeby cały świat obdzielić

Made - fajno że już po zabiegu. Ale Szanowny miałby niespodziankę jakby zszywając bioderko wyhaftowali napis Ajlow Szanowny. Można byłoby do tego np zatrudniać te ciężarne od Tv śniadaniowej :) Korzyść obopólna

Rurka - pięknie zachustowane towarzystwo
Cora - gratulacje fasolinki, niech rośnie zdrowo
Paulina - najładniejsza zasłonka z jeżykami :)

Monia - fajnie z tym nocnikiem i trzymam kciuki za mężową pracę
Wiola - rodzinka pierwsza klasa :)
My dziś cały dzień u babci. Zajmowała się Igim a ja w końcu zabrałam się za magisterkę. Niewiele zostało, w sumie poprawienie pierdółek kąsek zakończenia i kosmetyka. Mam nadzieję obronić się do końca roku, warunek jest jeden - nauczyć dziecia pić z butli bo do Wrocławia pociągiem go ciągać nie bardzo. Chyba ząbki nam wychodzą bo maruda ostatnio niemożliwa
Zizi, Lil, Marcepanek, Mary, Kota i cała reszta - pozdrowionka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry