• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
4 kwestie na razie:

Kwestia 1:
maja1.jpg
STO LAT MAJECZKO KOCHANA!!!!!!!! Niech Ci radość będzie przyjaciółką każdego dnia, słońce Twoją lampką zawsze wtedy kiedy potrzebujesz, a kolor żółty niech będzie Twoim kolorem przewodnim! No i gratuluję Ci cudownej Mamusi!

A zamiast STO LAT:

Tę pszczółkę, którą tu widzicie zowią Mają, Maję wszyscy znają i kochają! Maja fruwa tu i tam! Cały świat swój pokazując nam! MAJU MAJU MAJU MAJU MAJU MAJU MAJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!

Kwestia 2: MADE KOCHANA WITAM WITAM I O ZDROWIE PYTAM! Jak się masz? Kochanie jak się masz? Powiedz mi kiedy znowu Cię zobaczę? OOOOO! Jak się masz? Kochanie jak się masz???

Kwestia 3: Kocurku ulalala! Cóż za piękny puchar purpury! Cosik drogi tylko! Ale można na pewno kupić na spółkę z koleżanką, albo nawet dwoma...Wtedy jaka to ekologia i ekonomia!

Kwestia 4: Zuzi gratuluję przespanej nocy, a wszystkie niewyspane ogromnie ściskam!

cora z tego co pamietam to u mnie sie dosc dlugo utrzymywal
Rurka a ja Franka napaslam mlekiem proszkowym, wlaczylam mu akwarium i czekam az zasnie zebym mola jeszcze sama sie pod koc wlulic
Lil bo juz chcialam dzis pisac smsa gonczego za toba

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry