maran-atha
Fanka BB :)
jeżynka ty sama na noc a mój Adamek znowu wraca po północy i też cięzko z przytulankami bo zamin sie wykapie to już późna noc i spać sie tylko chce 
a ja Wam sie przyznam, że też mam kiepski czas teraz bo senna jestem, cały czas zmęczona się czuje i dziś od rana do południa mdliło mnie jakbym sie zatruła ale to na pewno jeszcze nie fasolka bo to mój dopiero 10 dc więc nawet nie było kiedy zajść.. do tego mam teraz mega zgage
i nie nawidze tej przypadłości... a w ciązy z Alą miałam zgage po kilka razy na dobe i stale tylko te zawiesiny piłam... ehhh
no i chyba kłuje mnie lewy jajnik... powiedzcie co to może oznaczać??
juz nie smece, ide napić sie miety i jeszcze posiedze chwile z Wami...
a ja Wam sie przyznam, że też mam kiepski czas teraz bo senna jestem, cały czas zmęczona się czuje i dziś od rana do południa mdliło mnie jakbym sie zatruła ale to na pewno jeszcze nie fasolka bo to mój dopiero 10 dc więc nawet nie było kiedy zajść.. do tego mam teraz mega zgage
i nie nawidze tej przypadłości... a w ciązy z Alą miałam zgage po kilka razy na dobe i stale tylko te zawiesiny piłam... ehhhno i chyba kłuje mnie lewy jajnik... powiedzcie co to może oznaczać??
juz nie smece, ide napić sie miety i jeszcze posiedze chwile z Wami...

to wyliczanie i te tabele- szok, zajęło mi to od ok 18 czyli jakieś 5 godz.