• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia - daje powoli daje bo ją uczymy i zasypia w swoim łóżeczku albo leżąc obok mnie - tylko obiecałam sobie że Esch odciążę i po moderuję staraczki na 2010 a tam dziewczyny jeden pod drugim piszą posty i już jedna ostrzeżenie dostała bo konto jej się uszczupliło o ponad 60 postów :-p

diamencik - w moim podpisie jest link "lista staraczek"

Dobranoc Martusiu :tak:

reklama
ewcia, ja śpię sama, F pracuje w nocy...
Sol, ja Karola tez usypiam na rękach,na razie 11 kg... Na szczęście on chce się przytulić i zaraz zasypia...

buziaki dziewczynki, jutro mam wolne i cały dzień z Karolkiem !!!! papapapa

Pa Kochana. Źle przeczytałam, zamiast przytulaki, to przytulanki:-D:-D tak jak wcześniej z Sol przeczytałam, że jest z Kielc, a ubzdurałam sobie, że z Katowic:-D:-D:-D

Sol- rozumie :))
oj te posty jeden pod drugim:baffled::baffled: jedna kiedyś zwiała z "ciąży po..." jak ją upomniała Edytka (moderatorka):-D:-D i do dzisiaj nie pisze:-D:-D

A ja już prawie kończę :)))

Ostatnia edycja:
blackdiamond ładny suwaczek! :-)
Sol, zapmarta u was to jeszcze pikuś z wagą dzieci ;) moj waży 23! :-p:rofl2: z tym że różnica taka że jest starszy wiadomo no i zasypia sam w łóżku nie na rekach;-)

wy tu o testowaniu... a ja jeszcze ponad 2tyg musze czekać sobie
ale spokojnie.... luzik:cool2:;-)

Sol, dzieki! lista wyglada imponujaco:) oki dziewczyny, zmykam na razie, zamelduje sie jutro wieczorkiem, albo rano przed praca:) dobranoc!

KINGA - to z Filipa kawał chłopaka:tak::tak:

Dziewczyny ja zmykam do łóżeczka bo po tym biszkopcie coś się senna zrobiłam:sorry2:
Dobrej nocki:-):-)

ja już wykąpana :) czekam az slodkim buziakiem meżuś w nocy po powrocie obudzi :) się nie moge doczekać, jakoś nie umiem być sama.

slodkich senków Wam życzę, kolorowych albo czarnobiałych jak która woli :) buziaki papaty

jeżynka no ty będziesz krótko przede mną testowała :)
nika no jest kawał chłopca ;) 111cm i ta waga no to heh :)

młodam a kto lubi być sam... :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry