maran-atha
Fanka BB :)
Sol, Elleth dobranoc:-)
Sol ja tam nie mam wątpliwości co do twojej drugiej kreski:-)
yhy i ja nie mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sol, Elleth dobranoc:-)
Sol ja tam nie mam wątpliwości co do twojej drugiej kreski:-)
A więc poszłam przed pracą do mojej przychodni(10 minut drogi) i chciałam się umówić na jutro czyli dziś wtorek i mogę oczywiście ale na 12.15 więc odpada bo nie zdążę do pracy.Rozmawiałam z mężem i postanowiłam jeszcze poczekać,bo skoro co nie które z was miewały cykle nawet po 50 pare dni więc być może u mnie będzie tak samo.Wiem powinnam iść ale jeszcze poczekam tym bardziej że coś mnie w podbrzuszu pobolewa więc może @ się zbliża.Lecz jeśli nie dostanę do niedzieli to z poniedziałek ruszam już do lekarza i nie ma żadnego gadania oooAGNIESZKA- jak tam uwówiona do GP???
Test z o niebo ładniejszą krechą
Ale jestem zbyt zaspana żeby fotkę wklejać
Karola zakichana ale gorączki nie ma - muszę powiedzieć w przedszkolu żeby dzisiaj nie wychodziła na spacerek o ten katarek a po wczorajszym mogło ją dobić to z tym bucikiem. Mi powoli temperatura opada bo jednak alergia mi dokuczyła na zatokach i powoli katar odpuszcza - czyli najgorsze pylenie za nami
Kurde - boję się Karolę puszczać dzisiaj do przedszkola bo prócz kataru pokasłuje (zamorduję teściową za tą cholerną klimatyzację

) a ma takie ropny katarek jak jej ściągam :-( Nie wiem czy ją posyłać czy nie :-(
i powiem dziewczynom żeby nie zabierały jej na spacer dzisiaj :-( Szkoda mi jej nie dawać do przedszkola tym bardziej że nie ma gorączki a ona lubi być w przedszkolu

Mnie też tak bolał i dostałam DUPHASTONHej Szczęśliwa :-)
Hej nagalapma :-)
Rozmawiałam właśnie z mężem - dam jej Nurofen mimo braku gorączki bo karat to stan zapalny więc powinno pomóci powiem dziewczynom żeby nie zabierały jej na spacer dzisiaj :-( Szkoda mi jej nie dawać do przedszkola tym bardziej że nie ma gorączki a ona lubi być w przedszkolu
![]()
A ja muszę iść po Duphaston bo mnie za bardzo to podbrzusze boli :-( Zarzyna mnie jakbym @ miała :-(
Dobra spadam bo nam zaraz autobus ucieknie![]()