• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KUOT ma nadrukowane czarno na białym, że może odebrać do dnia jutrzejszego włącznie :-p JeJU! To muszę się już pomału zbierać!

Udka to najapetyczniejsza kuota część :/

reklama
hej :)

rurecka ja bym ten czarno-bialy komplet troche ozywila czyms. buty moim zdaniem proste i duze - takie drobne jak pokazalas beda zle, do takiej spodnicy musi byc wysoki/masywny but (ale znowuż nie taki z serii proponowanych made :-D). No i granat. Czerwony do bialo-czarnego komplety wyglada zawsze biurowo/sukowato (sukowato nie znaczy zle!!!!), cielisty bylby dobry ale tylko od louboutina z czerwona podeszwa ;-)
wejdz na loft37.pl - tanio nie jest ale maja fajna aplikacje do projektowania buta :) i ja bym do tego model "love" widziala z wezowej granatowej skory. a przy koszuli jeszcze dalabym jakas apaszke/broszke, zeby ozywic.

FRANIO jest sliczny! absolutnie po nim nie widac, zeby na cokolwiek kiedykolwiek chorowal i sie z czyms zmagal :-D jest rozkoszny! ja na niego zla na pewno nie bede nigdy!

i chcialam powiedziec, ze poza tym, ze podziwiam wszystkie mamy, to najbardziej podziwiam te, ktore maja wiecej niz jedno male w domu... ja nie wiem jak wy to ogarniacie.

dzien dobry :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry