• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka! kobaltowe ekstra ale ty do tego zestawu musisz miec czarny obcas, no wzglednie jakis inny, ale na pewno nie korkowy ;/ tak mi sie widzi:eek:

:baffled:
Matko jak Wy kuleżanki możecie siem obuwać tak - kuot by chyba nie wyszedł cało z takiej stylizacji... szkody psychiczne i jakaś ujma na kuocie byłyby nienaprawialne!!! :szok::eek:

Młodsza Siostra Love loft37 - hand made shoes

albo zielone, jesli sie umiesz nie zabic na czyms takim:
Czółenka Zielone PF101 / Czółenka / Obuwie damskie - DeeZee.pl - buty damskie, obuwie, sklep internetowy z butami, najnowsze trendy, rabaty, zniżki. Buty w stylu gwiazd.

ja mam z loftow love
Love loft37 - hand made shoes
dostalam w prezencie i nigdy w nich nigdzie nie pojde, bo sa koszmarnie wysokie mimo platformy i... ze 2-3mm za duze, co przy tej wysokosci uniemozliwa ruch jakikowliek ;/

Nigdy w życiu nie będę chodzić w takich butach! U mnie co najwyżej koturn, i to bez przesady, i nie daj boże obcas stukający! Niestety posiadam stukacze, nie wszystkie fleczki się szybko ścierają, żeby porządne gumy założyć..

reklama
a ja na koturnach nie. obcasiki ale nie 15cm szpile. 10cm juz zniose tylko musze byc wygodne a z moja stopa ciezko takie buty znalezc... oj bardzo ciezko.

aaa rurka jeszcze ci mialam napisac, ze kolezanka, ktora butla karmi swojego synka dostaala od kogos w prezencie czajnik, ktory ma opcje podgrzewania wody do roznych temperatur i mowi, ze to zbawienie przy butelkowym karmieniu. nie mam poejcia ile takie cuda kostzuja ale moze warto byloby pomyslec?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry