• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
z ta cola to juz sie mama ze mnie smiala, bo ja to twierdze gdzies od konca podstawowki. a pamietasz made czasy jak byla cola w SZKLANYCH 1,5 litrowych butelkach? i sie je wymienialo w sklepie? tyle szklanej coli!

Rurka a ty sie nie boisz, ze Mini Rurka zawlaszczy sobie takiego rozowego torta Maxi rurka?

reklama
Pok to dopiero za kilka lat:-D ona intensywniejszy rusz dostanie, bo chłopakowi to sama rozumiesz, nie wypada:zawstydzona/y::-D

to ja taki gówniarz jestem?? ja takiej coli nie pamietam:-(

kocie!
gdzie Ty bylas!?
i Co sie na tym spacerze wydarzylo?

i czy.. na pewno chce wiedziec?

a ta cola to lata wydaje mi sie 93-97 jakos... w tym przedziale gdzies. dlugo to nie trwalo.
rurka no hm.. albo taki gowniarz albo taka stara, ze juz pamiec nie domaga. co wolisz :)

poczek - pewno, ze pamiętam, pamiętam jeszcze dużą pepsi, też dobra, tyle, ze bardziej słodka była :-p ech....wszystko w szklanych jest lepsze, a cola to już na pewno!!!
O coli light nic złego nie napiszę, bo mnie KUOTEK do domu swego nie wpuści hehe :-)

POKU byłam w moim osiedlowym lesie, który jest największym wrocławskim lasem :) Przemyślałam sobie swoje skandalicznie ironiczne zachowanie.

MADE ja piję Pepsi Light, albo Pepsi Max, Kochana :))

Poczek miałam wtedy 7 lat i najlepiej gume donald pamietam, pewex i baltone:-D

i oranżadke w woreczku ze słomka, mleko w butelce z kapslem i napój ptys 1,5 litra w szkle!

pepsi to mi nigdy nie smakowala, hm ;/
czemu oni te duza szklana cole wycofali? pyszne, ekologiczne... pewno za drogie :baffled:

kocurku ja sie teraz troche boje, bo zupelnie nie wiem czego sie spodziewac po takim przemyslanym kocie... a z drugiej strony korci, zeby poobserwowac :)

przemyslany kocurek i RURKA gowniara! co tu sie dzis dzieje!?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry