• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made, a no ja też nie w temacie byłam hehe ale zagadka już rozwikłana;-) ale jak Was czasami czytam, mimo, że piszeta po polsku, to nie rozumiem ni w ząb:sorry2:
tak, tak, spanie w łóżeczku jest wygodne:tak: nie trzeba się ze wszystkim spieszyć, żeby iśc na spacer w południe hehe:-p

a Seergevny postu, tom już w ogóle , nie rozumiem o co jej chodzi!

Rureczko, chyba jakieś cisnienie menstruacyjne panuje hahahaha:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane mamy spacerowke od 0+ Gracco, może tak spróbowac? tylko ja sie boje, że Zuu za maleńka jeszcze... łona taka calineczka przecie:-(

Rureczka może byc marianem jak to atmosfere poprawi, a czemu by nie :)

Made, a ja na poczatku tez myślałam, ze Rureczka, a potem, ze Poczek:-p

Rureczko
, my na spacerówkę przeszliśmy szybko, bo mały miał coś koło 4 msc, właśnie z tego względu, ze w gondoli był nie do okiełznania:baffled: ale skoro macie od 0+ to może spróbuj?

SERGI & MARY nie zrozumiałam Waszych postów. Ja nie stosuję żadnego kodu i nie mam zamiaru za niczyimi plecami uprawiać infantylnych gierek, więc oczekuję wyjaśnienia, o jaką konkretnie dziecinadę jestem posądzana, bo tak to odebrałam.
A Marian to jest nick i awatar, który pojawia się w prawym, górnym rogu.Czy to kogoś boli?

rurecko - mam nadzieję, ze się nie gniewasz, bo w sumie MARIAN nie jest zły :-p:-):-):-) raczej śmieszny ;))

Z jaką łatwością przychodzi ludziom wyciąganie wniosków............ pochopnych.
Człowiek nawet nie wie co to MARIAN, a tu powstają POEMATY na jego cześć.

reklama
@#$%&#@%&* to człowiek sobie zażartował zupełnie bez kontekstu.. i kompletnie od wczoraj nie miał ŻADNYCH intencji złych przeciwko nikomu... ani do żadnych nowych grup się nie pchał... I co?
GOOWNO :/ :/ :/ to dopiero niespodzianka.... zdołałyście mnie wkurzyć.. BRAWO!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry