• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A co do wyjaśnień w sprawie Mariana... Być może jest to ktoś, kto polubił bb i wyświetla się losowo jako jedna z osób w rubryce obok, to jedyna opcja. Mam prawo go nie widzieć, mnie się nie pojawia, w okienku mam tylko znajomych z FB którzy polubili, nikogo obcego. W połączeniu z ostatnimi wydarzeniami, testami i podtekstami na ogólnych i zamkniętych wątkach, naskakiwaniu i innych niedojrzałych tekstach można wyjść z założenia, że "Marian" był kolejną próbą sprowokowania, bo nie wymaga wiele wysiłku skojarzenie tego słowa z nickiem Mary.

Nie zamierzam się stąd wynosić, to nie jest grupa zamknięta, z której można kogoś usuwać, wypraszać czy próbować innych działań.

Kiedyś już była taka zadyma, zresztą koleżanki dłuższe stażem pewnie pamiętają, kogo dotyczyła. Reaguję, bo widzę podobne sytuacje, podobne podteksty... Zwłaszcza w świetle ostatnich rozmów mniej czy bardziej prywatnych.

Ostatnia edycja:
Napisałam długiego posta, zdecydowałam się go jednak wymazać.....niestety z pamięci się nie da. Napiszę tylko, że jest mi przykro patrzeć na tego typu zachowania. Czuję się z tym bardzo źle...

Made mnie również, a próba skłócenia Was czy prowokowania jest ostatnią rzeczą, jaką mam na myśli. Jednak nie jestem też bezbronną dziewczynką z brakiem prawa do głosu. Reaguję, zanim się rozkręcimy zbyt mocno.

Sergee - czy Ty masz MISJĘ ratowania STARACZEK 2011? Ty weź dziewczyno ochłoń, bo Twoje insynuacje są CHORE! Ty piszesz o dojrzałości? TY? Jak śmiesz? Skoro sama konfabulujesz!

SERGI jesteś moderatorem. Na przyszłość staraj się najpierw coś wyjaśnić pytając bezpośrednio, a nie pisząc posta, który mi osobiście uwłacza. Chcesz, to zostań, masz prawo, tylko właściwie po tym wszystkim to nie widzę sensu TWOJEJ OBECNOŚCI - przynajmniej dla mnie.

Made, każdy ma jakąś swoją MISJĘ do spełnienia na tym świecie, moją bynajmniej NIE JEST RATOWANIE STARACZEK, nie wiem, skąd u Ciebie takie wnioski.

Kocur prosiłaś o wyjaśnienia, więc wyjaśniłam. Dziękuję za szczerość, ale decyzję o tym, czy zostać, czy nie, podejmę sama.

I SERGI - jeszcze NIGDY się z nikogo nie naśmiewałam, a tym bardziej z MARY. Za kogo Ty mnie uważasz?
Nawet nie próbuj się więcej tłumaczyć, albo przepraszać, albo w żart obracać tej sytuacji. Nie chcę mieć z Tobą po prostu do czynienia. Mam tylko nadzieję, że to Cię czegoś nauczy. Bardzo mnie uraziłaś..

reklama
Sergee - skąd? A stąd, że wspomniałaś jak to chciałaś zareagować za wczasu, po tym jak kiedyś tam.....razu pewnego była taka zadyma :/
Chyba, że przestałam czytać ze zrozumieniem.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry