• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze mąż mi dobrowilnie poszedł na IP.... boli go bok po tym upadku i poszedł sprawdzić czy nie ma pękniętego/połąmanego żebra...
Martwię się bo on NIGDY sam dobrowolnie nie poszedł do lekarza jak go coś bolało... no raz - skończyło się wycięciem wyrostka....

reklama
Narazie zrobili mu rentgena i zobaczymy...

Wiktorynka jest bardzo niegrzeczna!!!!
po 22 się obudziła z koszmarem i krzyczałam bardzo przez sen... A jak ją obudziłam to tak dobrze jej się zrobiło ze do 2 nie chciała spać... A mąż nei mógł jej nosić więc męczyłam się sama... Zasnełam po 2 za 4 podejsciem do usypiania (noszeniem i telepaniem na rękach - co jej się bardzo nie podobało bo się wyrywała)... Aż się poszłam potem napić!!!!! W połowie kieliszka (wina) się znowu obudziłą.....

A dziś też niegrzecznie się bawiłą aż do 14!!!!

KOCIE podziw i szacunek!!! żeś ty jeszcze nie wysiadła psychicznie przy nieśpiącym UfOlku (ślicznym tak wogóle - ząłapałam się na zdjęcia). Ja mi dziś przed 14 nie chciałą zasnąc to miałam ochotę się popłakać z bezsilności....

Kocur, ani Mary, ani nikt inny nie biegł do mnie po pomoc i ratunek. Widać, miała więcej rozumu ode mnie, że skończyła rozmowę na jednym poście. Jestem pewna, że poradziła by sobie sama. A mnie raczej chodziło o to, żebyś zapytała samą zainteresowaną, bo mogła zrozumieć na opak. I co takiego było nie do przyjęcia w mojej formie? Zresztą, przykro mi, że tak bardzo Cię uraziłam.

Rurka może te zagramaniczne komputery takie czarodziejskie są?... A może marian niewidoczny dla adresów IP spoza Polski? Wszystko możliwe.

Dobra :eek: ja też nie mam MARIANA, w związku z tym wyczuwam przeciwko mnie spisek

Made i właśnie o tego typu teksty-podteksty mi chodziło...

Dosyć mam chyba tej dyskusjo-kłótni, wycofuję się. Widzę, że chcąc dobrze i tak podnoszę Wam ciśnienie bardziej niż się tego spodziewałam...
Miłego popołudnia. Mam nadzieję, że beze mnie emocje Wam trochę opadną.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry