• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sergee - nie zdawałaś sobie sprawy, że Twój post miał charakter prowokujący? Czy prowokowanie jest dobre? To zależy od typu prowokacji, a sama wiesz, że Twój post był krzywdzący, bezpodstawny i złośliwy.....Żałuję, że się tak stało, bo nigdy do głowy by mi nie przyszło, że możesz się znaleźć w kręgu osób nielubianych...
Na przyszłość tylko, więcej dystansu, bo ja też MARIANA nie widzę, i nie zrobiłam z tego powodu niepotrzebnego SHOW.

Ostatnia edycja:
Ja sobie poczekam na to, co MARY ma do powiedzenia. Bo ja już chyba wypowiedziałam wszystko.

No prawie wszystko -
TO, że przyjmuję żartobliwą maskę na forum, to nie znaczy, że nie jestem cholernie poważnym człowiekiem, może nawet poważniejszym i nudniejszym, niż większość z Was - weźcie sobie to do serca TE z WAS, które nazbyt pochopnie o kimś myślą.

RURKA Oby Zuzinek się naprawił! może jak podrośnie i zobaczy że jest trochę więcej świata poza mamą to przestanie wisieć:) A wtedy korzystaj ile możesz:) Ja pamiętam jak Wikuśka była taka grzeczna że leżała na macie i mamy nie trzeba było wcale a jedynie nowych zabawek:)
Ile ja się wtedy filmów i książek nanadrabiałam:))
Teraz już nie.... do książki się dobiera, do lapka się dobiera (ma swój dzieciowy ale nieeeee), nawet jej książeczki na upartego poczytac nie mogę bo mi zabiera i sama czyta....

A tak wogóle to mini Rureczka śliczna jest, nawet taka niechcąca w wózku:)

MADE to powiadasz że po 12 r.ż jeszcze bardziej się popsuje??? To ja nie chcem żeby ona miała 12+:)

KOCIE jak UfOlek dziś?

rurecka - nawet tak nie pisz, bo nam się monia załamie :-)

moniu - trochę problemów z nastolatką jest :-p ale wszystko pod kontrolą :eek: tak mi się zdawa :-D

Już wraca:)
Naszczęście tylko mocno potłuczone a nie pęknięte:))) Idę może obiad zrobić dopuki małe śpi....(cyc to jednak dobra rzecz jest -obudziłą się po godzinie, dałam cyca i śpi dalej:)))

Dziewczyny!

Co ja tu bede sie glowic i pisac jakies wyjasnienia?! Dla mnie dwa dni temu okazalo sie, ze osoby, ktore lubilam sa zwyczajnie niemile i zamkniete na innych czlonkow forum. Wasza taktyka jest wywalanie z grup i tajniaczenie na PW, wiec co sie dziwicie, ze ktos moze byc w stosunku do Was podejrzliwy? Poza tym, czy to jest Wasz prywatny watek, byscie roscily sobie prawo do wypraszania kogokolwiek?!?!? Tyle w tym temacie. Tez juz nie mam ochoty tu pisac.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry