• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE oczywiście Moja Droga :) Jestem purpurowa, to i energii mam w bród!

LILI ja też nie mam złych intencji wobec nikogo, ale niestety ochoty do dalszych kontaktów już też nie.

Idę włożyć głowę do zamrażarki :/

Ostatnia edycja:
reklama
A ja będę sprzątać:))
Hurrraaaa!! Udało mi się męza namówić i zabiera niegrzeczną Wikuśkę na plac zabaw a ja mam cały dom dla siebie:))))
Wkońcu ogarnę bałągan bez klocka tego...yyyyy... kochanego dziecka uwieszonego u nogi:))

KOCIE mam nadzieję że jednak masz ochotę na kontakty z większością z nas :)))

Made Ty mi lepiej poszukaj jaki ja mam materac kupić - będziem robić sypialnię jednak! Najpierw będzie materac, a potem łóżko jak się dorobimy. Gdzie znajdę ładny lateksik? 180 cm szeroki najlepiej...

ja wiem, ze sie zdenerwowalyscie i pewnie gdybym tu na biezaco byla to tez bym sie zagotowala ale jak to tak teraz czytalam to tylko ze smiechu umieralam, ze marian takie emocje wzbudzil! ja bym go jakos poinformowala, ze taki slawny i taki goracy z niego kasek!
haha! nawet rurka do mnie na komorke pisala spanikowana i pytala kim jest Marian :-D:-D:-D

ja sobie wychodzac tak napisalam a pojecia nie mialam o co chodzilo z Marianem.. troche jak kot wczoraj :)

pretensji sergi i mary zupelnie nei rozumiem. myslalam, ze kwestie wyrzucania z grup byly wyjansione w tej grupie, co przestala istniec.

sergi jak cie ofce bola, to.. hm.. trudno. wiedz tylko, ze mi cieple babeczki kolo nosa lataja i mam gdzies. ofce nawet w opisie maja, ze sa dla zartu i nikt tam nie pisal od wczorajszego wczesnego popoludnia.

i napisalam wiecej i napisalabym Ci sergi duzo zlosliwosci, ktore sie same na usta cisna i sie nawet naleza, bo zupelnie bez powodu i z jakiejs obsesyjnej manii teorii spiskowych zaatakowalas i zdenerwowalas moje kolezanki (bo nawet jesli atak mial byc tez do mnie, to tez mi fruwa i powiewa).
i moze powinnam teraz te ofce usunac, zeby przestac draznic takie rozdraznione osoby jak TY ale szczerze przyznam, ze i tym razem bede ofca czarna i zrobie na opak.

mary to przykre bardzo, co napisalas, bo wszyscy Cie tu bardzo lubia. Teraz, przynajmniej mi, troche czar prysł (przynajmniej na dzis).

moniu ciesze sie, ze to "tylko" potluczenie! dbajcie tam o siebie ladnie!

rurko nie podoba mi sie, ze zdjecia Mini Rurki tak szybko znikaja.. ooooj! a moze tam byly jakies zakodowane informacje!? jesli tak to oczywiscie rozumiem- usuwaj szybciutko!

reklama
mogl miec 180. niski nie byl :)

lilu my mamy z ikei lozko 180 i do niego po prostu 2 materace 90. na to kladziesz takie cos cienki i tej przerwy absolutnie nie czuc!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry