• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
POCZKU nie no kot miał doskonałe pojęcie KIM ON JEST, bo sam wczoraj tego Mariana dojrzał i pierwszy o nim wspomniał. Tylko nie chciał Was oświecić, czekał, aż go same zobaczycie :) Jakoś tak mnie On rozbawił, no nie wiem dlaczego :/ Na głupawkę nie ma wytłumaczenia :/

Nie mogę więcej odkurzać, bo Ufolek nie chce w wózku, ani nigdzie siedzieć :(

Kocurku szczerze to mi się on od razu w oczy rzucił! Moim zdaniem gość dla jaj wrzucił takie zdjęcie, bo potrafi się z siebie śmiać - co jest bardzo zdrowe! Ty swoimi zdjęciami kiedyś też udowodniłaś, że potrafisz się z siebie śmiać - bo wstawiłaś takie, że każdemu dałaś trochę radości! Ja przy niektórych kwiczałam ze śmiechu - i to nie dlatego, że się z Ciebie nabijałam! To było po prostu zabawne...A Janet Jackson do dziś widzę jak zamknę oczy!

Aha Poczku ja już kiedyś widziałam tę żyrafkę - słyszałam, że to rewelacja! Jak gdzieś znajdziesz online to daj znać - bardzo chciałabym ją mieć dla małej!

reklama
Kocurku ale ja to najbardziej boję się rozwalania Martynki...ona pół łóżka zajmuje...a jak jeszcze Maciuś wlezie to mnie ugniecie....a szafeczki też bym chciała...chociaż jedną po mojej stronie :-p:-p:-p:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry