• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LILU może na balkon, masz tam? Mój TOGO został tak przerobiony po paru latach :) Sam później prosił i miauczał, a nauczyłam go latem, kiedy było okno ciągle otwarte :)

reklama
Dzidzia wstała i będzie przymusowa przerwa od BB.

Made dzięki za info! Bardzo przydatne wskazówki! Pewnie mniejszy kłopot byłby z łóżkiem 160 cm, ale jednak boję się, że będziem się gnieść.....Poczytam o tym stelażu! A materac który najlepszy bo 3 wstawiłam...

Kocurku balkon też za mały hehe...a poza tym to jest kot, który namiętnie obsikiwał kiedyś wersalki - bo miał brudno w kuwecie (to było zanim ja się wprowadziłam) - tak więc przy zamkniętym balkonie bałabym się, że wróci to dawnych zwyczajów - a wtedy biada mu oj biada!

O kurka ale taki stelaż kosztuje tyle co łóżko.... 900 zł....

A te łóżka z IKEI to mają już stelaże czy nie mają??? Może lepiej kupić dwa wąskie materace i wtedy może stelaże tańsze?

Lilu - to co oferują sklepy z łóżkami nie jest profesjonalnym stelażem, to jest raczej podkład pod materac. Taki podkład może służyć pod kieszeniowy chociaż lepszy byłby stelaż, bo jest elastyczny i pracuje z materacem ;)
Najważniejsze by zwrócić uwagę, by odstępy między listwami nie były większe niż 4 cm! Oczywiście najlepiej jeśli by miały między 2 cm a 3 cm :))

MADE po pierwsze - długo się pocił na podłodze! po drugie - jeszcze nigdy nie był odwracany ://

LILU ooooojjjj ja też kiedyś miałam kota estetę oj oj oj.... Togo też ma wielkopańskie wymagania sanitarne, ale on w razie czego nasra do wanny, albo na kafelki, albo nasika do miski :/ Teraz całe szczęście kuweta chwilowo jest niepotrzebna, bo wychodek jest pod płotem, na końcu działki :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry