• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem lżejsza na fb i tutaj. W sumie dobrze, że mnie wyręczono, bo sama miałam dylemat, co z tym fantem zrobić :sorry2:

Ale chyba wyzdrowieję, bo wracają mi emotki :sorry2:
Jeszcze RURECZKA ciachem podratuje i będzie git. A pies i kot i wszystkie offce z dietą dziś :tak:

Chceta o materacach? To zaraz Wam wykłada szczelę :-D)))))))

wyklad cudny! dzieki! nie mialam pojecia, ze tak czesto trzeba odwracac!!! jutro poprzewracam :) moj m natomiast pyta mnie od jakiegos czasu czy po dwoch latach to nie powinnismy oddac do prania :-D:-D
my dzis ogladalismy materace dla Zosi, a wczoraj sobie wlazlam naliste wyprawkowa mojego spzitala i co tam mowia? zeby przypadkiem nie kupowac gryczanych i innych zbozowych ;/ to juz wiem dlaczego nigdzie nie moglam znalezc gryka-kokos. wezmiemy chyba lateksowy. byly jeszcze jakies pianki i bambusy ale roznica w cenie tak niewielka, ze chyba lateks wygra.

Poczku a jakie łóżko z IKEI? Mi to zależy, żeby stabilne było - podobają mi się w tym stylu:
MANDAL Rama łóżka z pojemnikami - 160x202 cm - IKEA

HEMNES Rama łóżka - szarobrązowy, 160x200 cm - IKEA 180x200
to chyba bylo jedyne 180x200 jak kupowalismy ale juz nie pamietam. wychodzi na to, ze mam duzo Hemnesa w domu :-D nie wiedzialam :-D
do tego mamy dwa "sommier" (jak po polsku to co pod materacem) ale nie pamietam ktore. no i materace sultany dwa jakies bardziej twarde niz mietkie ale chyba nie najtwardziejsze ale znow.. pewna nie jestem.
lozko zamowilismy z montazem i nawet po przeprowadzce jest tak skrecone, ze mozna skakas i fikac koziolki. bardzo stabilne, nie trzeszczy :)

Poczek:
Zobacz załącznik 484533Zobacz załącznik 484534prosze bardzo:) nawet Marian niech patrzy! :-D
/QUOTE]

i znow klops. nie widzialam :(

POCZKU nie no kot miał doskonałe pojęcie KIM ON JEST, bo sam wczoraj tego Mariana dojrzał i pierwszy o nim wspomniał. Tylko nie chciał Was oświecić, czekał, aż go same zobaczycie :) Jakoś tak mnie On rozbawił, no nie wiem dlaczego :/ Na głupawkę nie ma wytłumaczenia :/

ja pilam do wczorajszego meczenia :) ze nie wiedzialas, ze zakumalas wieczorem a wygladalo jakbys temat czula dusza i cialem :)

bylismy w sklepie, powybiralismy, ponotowalismy ceny i zaraz bede siedziec i patrzec czy we francji nie jest taniej i.. ile taniej (bo moze sie okazac, ze za benzyne wiecej zaplacimy niz roznica wynosi).
czy na cos trzeba zwracac uwage kupujac nozyczki do pazurkow? bo widzialam chyba 7 w tak roznych cenach i nie wiem czym poza metka to sie moze roznic i jak to odgadnac :)

a teraz spelniam marzenie m i robie carbonare... jedyny problem - przeciez nie moge jajka surowego!
to teraz pomysle jak to zapiec czy cos ;/

reklama
poczek - ja Ci nic już nie chciałąm pisać na temat Twego wyboru materaca, bo jak słyszę, ze ktoś kupuje lateksowy z kokosem, to mnie normalnie czepie :eek: Widzę, ze u Was to wycofali i czekam tylko aż u nas tego zakażą. To jest tylko pożywka dla drobnoustrojów i bakterii, a dzieci od tego dostają alergii. W połączeniu z moczem zaczyna to coś zwane kokosem wytwarzać bardzo niebezpieczne substancje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry