rruurrkkaa
Mama Misiatków
sero sero

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

PYYCHA!!!!
ale arbuza jeszcze mam, to mogem się podzielić:-)
dziecinada
no chyba, że siem zesraChceta o materacach? To zaraz Wam wykłada szczelę)))))))

Poczku a jakie łóżko z IKEI? Mi to zależy, żeby stabilne było - podobają mi się w tym stylu:
MANDAL Rama łóżka z pojemnikami - 160x202 cm - IKEA
nie wiedzialam
Poczek:
Zobacz załącznik 484533Zobacz załącznik 484534prosze bardzonawet Marian niech patrzy!
/QUOTE]
i znow klops. nie widzialam
POCZKU nie no kot miał doskonałe pojęcie KIM ON JEST, bo sam wczoraj tego Mariana dojrzał i pierwszy o nim wspomniał. Tylko nie chciał Was oświecić, czekał, aż go same zobaczycieJakoś tak mnie On rozbawił, no nie wiem dlaczego :/ Na głupawkę nie ma wytłumaczenia :/
ja pilam do wczorajszego meczeniaze nie wiedzialas, ze zakumalas wieczorem a wygladalo jakbys temat czula dusza i cialem
![]()
bylismy w sklepie, powybiralismy, ponotowalismy ceny i zaraz bede siedziec i patrzec czy we francji nie jest taniej i.. ile taniej (bo moze sie okazac, ze za benzyne wiecej zaplacimy niz roznica wynosi).
czy na cos trzeba zwracac uwage kupujac nozyczki do pazurkow? bo widzialam chyba 7 w tak roznych cenach i nie wiem czym poza metka to sie moze roznic i jak to odgadnac
a teraz spelniam marzenie m i robie carbonare... jedyny problem - przeciez nie moge jajka surowego!
to teraz pomysle jak to zapiec czy cos ;/
Widzę, ze u Was to wycofali i czekam tylko aż u nas tego zakażą. To jest tylko pożywka dla drobnoustrojów i bakterii, a dzieci od tego dostają alergii. W połączeniu z moczem zaczyna to coś zwane kokosem wytwarzać bardzo niebezpieczne substancje.