• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja wlasnie nie wiedzialam co sie z ta grupa stało. tępak taki jestem :tak::tak:

made nie no blagam! ty nie milcz nastepnym razem tylko mi pisz, bo ja bym z niewiedzy dziecku drobnoustroje fundnela! byl jakis jeden pianka-kokos i to w kubusie puchatki ale m pomacal i powiedzial, ze az tak oszczedzac nie chce... ja mysle, ze nie wycofali tak jakos oficjalnie ale skoro szpital, w ktorym rodzi sie 80% dzieci w kantonie odradza kategorycznie to ludzie pewnie przestali kupowac.

reklama
poczek - to ja już wiem skąd ten Twój m tak dobrych wyborów w życiu dokonuje :-p MACANKO Mu wychodzi idealnie!!! :-)
Ja się tylko dziwię, że sprzedawcy nie informują o tym klientów, przecież są różne alternatywy, zwykła pianka jest bardziej przyjazna dziecku niż te gryki i kokosy :))

rurecka - a dej mi :-p seromaka to ja pochłaniam w sekundę :-)
Wiecie co? Ja to się cieszę, ze nie mam fejsa.....nie jest mi przynajmniej teraz smutno, że mnie dziewczyny wywaliły :-D:-D:-D A Wy mata za swoje i za MARIANA! hahahhaaaaaa

poczek - to ja już wiem skąd ten Twój m tak dobrych wyborów w życiu dokonuje :-p MACANKO Mu wychodzi idealnie!!! :-)
Ja się tylko dziwię, że sprzedawcy nie informują o tym klientów, przecież są różne alternatywy, zwykła pianka jest bardziej przyjazna dziecku niż te gryki i kokosy :))

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tez sie zastanawialismy nad pianka ale byly tylko kombinacje pianka-bambus, pianka-eko costam i jakos malo fachowo to wygladalo.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry